تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم کیک استخر اسمارتيز
آرد 200 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل 50 گرم
شكر دانه ریز 110 گرم
بادام آسیاب كرده 60 گرم
ماست همزده (كم چرب) 200 میلی لیتر
تخم مرغ 2 عدد
اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری
كره آبكرده و خنك شده 100 گرم
خامه فرم گرفته حدود 500 گرم
اسمارتیز برای تزئین به میزان لازم
شكلات برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه کیک استخر اسمارتيز
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد و بیكینگ پودر را در كاسه بزرگی الك كنید و نارگیل، شكر و بادام را به آن بیفزائید. سپس این مواد را با هم مخلوط كنید و در مركز آن حفرهای ایجاد كنید. حالا ماست، تخممرغها، وانیل و كره را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید. اكنون این مایه را به مواد خشك افزوده و مخلوط كنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اینك مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر بپزید. چنانچه قبل از پختن كامل كیك روی آن طلائی رنگ شد، رویش را با فویل بپوشانید تا بیش از حد تیره نشود. حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید. اینك رو و اطراف كیك را با خامه فرم گرفته بپوشانید و مانند تصویر با اسمارتیز و شكلات بیارائید.
یادآوری: برای تهیه خامه فرم گرفته؛ خامه شیرین شده را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.