12 تا 24 ماه
شما ميتوانيد ماكاروني را با توجه به دستورالعمل نوشته شده بر روي آن تهيه كنيد و به چهار روش زير آن را طعمدار نماييد:
روش اول
يكدوم پيمانه لوبيا چيتي پخته، يكدوم پيمانه ذرت پخته، 3 قاشق سوپخوري پوره گوجهفرنگي، 2 قاشق سوپخوري جعفري و 2 قاشق سوپخوري پنير گوداي رنده كرده را به ماكاروني بيفزائيد و گرم به كودك خود بدهيد.
روش دوم
يكدوم پيمانه برگ اسفناج ريز، يكدوم پيمانه برگ ريحان ريز، يكچهارم پيمانه گلچه براكلي، 1 حبه سير و 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون و 1 قاشق سوپخوري پنير سفيد رنده كرده را در دستگاه غذاساز بريزيد. سپس مخلوط حاصل را به ماكاروني بيفزائيد.
روش سوم
1 قوطي كنسرو ماهي تن را 20 دقيقه بجوشانيد و همراه با يكدوم پيمانه نخودفرنگي پخته، 1 قاشق چايخوري ادويه كاري و 1 قاشق سوپخوري پنير چدار رنده كرده به ماكاروني اضافه كنيد.
روش چهارم
يكدوم پيمانه فيله گوجهفرنگي خرد كرده، 1 پيمانه مرغ پخته، يكدوم پيمانه برگ ريحان يا اسفناج ريز و فلفل سياه را به ماكاروني و پنير رنده كرده بيفزائيد.
نکته: ماكاروني غذايي خوشمزه و مورد علاقه بچهها است. ماكاروني همراه سس گوجهفرنگي، روغن زيتون و پنير كم چرب، غذايي است كه هر سه گروه مواد مغذي تامينكننده انرژي (پروتئين، كربوهيدرات و چربي) را در خود دارد. در صورتي كه ماكاروني همراه با سس گوشت متداول ما ايرانيها مصرف شود، علاوه بر تامين اين درشتمغذيها، نقش مهمي در برآورده كردن نياز بدن به آهن، روي و ويتامين B12 در كنار ساير ريزمغذيها، مثل ويتامينهاي B2، B1 و B6 خواهد داشت.