تحریریه مجله کودک سالم
مواد لازم برای 2 نفر
سیبزمینی پخته و لهكرده 1 تا 2 عدد
تخممرغ 1 عدد
گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر رندهكرده چدار یا گودا 2 تا 3 قاشق سوپخوری
آرد 2 تا 3 قاشق سوپخوری
گردوی خردكرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه تارتلت سیبزمینی
ابتدا در كاسه مناسبی، سیبزمینی، تخممرغ، گشنیز، نمك، فلفل و پنیر را مخلوط كنید. اگر مایه شل بود، كمی آرد به آن بیفزائید. گردو را نیز اضافه نمائید و مایه را خوب با هم مخلوط سازید سپس درون قالبهای تارتلت را با این مایه پر كنید و در فر(تاون) گرمشده، با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت نیمساعت بپزید.
حالا تارتلت سیبزمینی را برای پذیرائی در بشقاب مناسبی بچینید.
یادآوری: تارتلت به تارتهای كوچكی گفته میشود كه در قالبهای مخصوص آن تهیه میشود.