Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 03:08

26
مهر
كيك‌های سيب زميني

كيك‌های  سيب زميني

مواد لازم براي 10 عدد

 تحریریه مجله کودک سالم


مواد لازم برای 10 عدد

 سیب زمینی                      600 گرم
پنیر گودای رنده كرده             115 گرم
نمك                                  یك دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ همزده                   1 عدد
گشنیز خرد كرده                  یك دسته‌ی كوچك
آرد                                   به میزان لازم
روغن سرخ كردنی               به میزان لازم
سس گوجه‌فرنگی               به میزان لازم
روش تهیه

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و در صورت درشت بودن، از وسط نصف كنید. آن‌ها را در قابلمه‌ای پر از آب سرد قرار دهید و روی اجاق بگذارید تا سیب زمینی‌ها بپزند و نرم شوند. آن‌گاه آب سیب زمینی را دور بریزید و آن را پوره كنید. سپس پوره را داخل كاسه‌ای بریزید، پنیر و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا تخم مرغ و گشنیز را نیز به آن اضافه نمائید و همه‌ی مواد را مخلوط كنید تا چسبندگی لازم را پیدا كند. اكنون به دست‌های خود آرد بزنید و خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم كنید. اینك هر تكه را به شكل توپ درآورید. حالا روی آن‌ها را با فشار دست كمی پهن كنید. روغن را در تابه‌ی بزرگی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس كیك‌های سیب زمینی را در آن سرخ نمائید. هرازگاهی كیك‌ها را زیر و رو كنید تا هر دو طرفشان سرخ شود. بعد رویشان نمك بپاشید و در ظرف مناسبی بچینید، و با باقیمانده‌ی گشنیز تزئین كنید و همراه با سُس گوجه‌فرنگی میل نمائید.
  

برچسب ها: غذا با سیب زمینی، سیب زمینی، غذا با سیب زمینی پخته، کیک سیب زمینی، پوره سیب زمینی تعداد بازديد: 1025 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز