تحریریه مجله کودک سالم
مواد لازم کیک شطرنجی پرتقالی
براي 12 عدد
پودر كيك وانيلي 2 بسته 500 گرمي
شير 1 پيمانه (250 ميليليتر)
پنير خامهاي 90 گرم
وانيل يكچهارم قاشق چايخوري
تخممرغ 3 عدد
ژله پرتقالي 1 بسته 100 گرمي
خامه فرم گرفته حدود 750 گرم
رنگ خوراكي پرتقالي چند قطره
روش تهیه کیک شطرنجی پرتقالی
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و چهار قالب را به قطر 20 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغني بپوشانيد. پودر كيك، شير، پنير خامهاي، وانيل و تخممرغها را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا مايه كيك را به دو نيم تقسيم كنيد. پودر ژلاتين را به يك قسمت بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا از اين مايه، به طور مساوي در دو قالب ديگر بريزيد و به مدت تقريبي 20-25 دقيقه، در فر بپزيد.
كيكها را روي پنجره سيمي خنك كنيد و برآمدگي روي آنها را با چاقو ببريد. سپس هر چهار كيك را به سه حلقه تقسيم كنيد و جاي حلقه سفيد، حلقههاي پرتقالي رنگ كيك را به طور يك در ميان داخل يكديگر بگذاريد. به اين ترتيب، دو تا از كيكها مانند يكديگر و دو تاي ديگر متفاوت خواهد بود. اكنون كيكها را به گونهاي روي هم قرار دهيد كه به شكل شطرنج در آيد و آنها را با خامه فرم گرفته كه كمي رنگ پرتقالي به آن زدهايد، به هم بچسبانيد. سپس رو و اطراف كيك را نيز با خامه رنگ كرده پرتقالي بپوشانيد و آن را يك شب يا دست كم 6 ساعت، در يخچال نگه داريد. اينك كيك را براي پذيرائي در ظرف زيبايي بگذاريد و در صورت دلخواه با گلهاي طبيعي بيارائيد.