تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم كوفته بوقلمون و كدو در برگ كاهو
برای 9 عدد
گوشت بوقلمون چرخكرده 630 گرم
بلغور جو 50 گرم
پیاز رنده كرده نصفه
سیر له كرده 3 حبه
كدو سبز رنده كرده 2عدد
جعفری خرد كرده 30 گرم
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
پودر اورگانو 1 قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 1 عدد
پوره گوجهفرنگی 500 میلیلیتر
برگهای بزرگ كاهو 9 عدد متوسط
پنیر پارمسان رنده كرده 6 قاشق سوپخوری
روش تهیه كوفته بوقلمون و كدو در برگ كاهو
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را كمی چرب كنید. در كاسه بزرگی بوقلمون، بلغور، پیاز رنده كرده، سیر، كدو، جعفری، فلفل، سویا سس، اورگانو و تخممرغ را مخلوط كنید. حالا هر بار از مخلوط حاصل، 5/1 قاشق سوپخوری بردارید و با دست به شكل كوفته دربیاورید.
كوفتهها را با فاصله بر روی سینی فر قرار دهید. سپس آنها را حدود 20 دقیقه كاملا بپزید تا سفت شوند. زمانی كه كوفتهها در حال پختن هستند، پوره گوجهفرنگی را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. تا غلیظ شود. آنگاه كوفتهها را به سس گوجهفرنگی منتقل كنید و به آرامی هم بزنید تا كوفتهها به سس آغشته شوند. كوفتهها و سس را با قاشق در ظرفی بریزید و همراه با برگهای كاهو و پنیر پارمسان میل كنید. هر دو عدد از كوفتهها را همراه با 1 قاشق چایخوری پنیر پارمسان در یك برگ كاهو بپیچید.
یادآوری: بلغور را بپزید، آبكشی كنید و سپس مصرف نمائید.