تحریریه كودك سالم
مواد لازم كيك دو رنگ
كره نرم 125 گرم
وانیل یك دوم قاشق چایخوری
شكر ریز 130 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 225 گرم
بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری
شیر 125 میلی لیتر
مواد لازم برای تهیه آیسینگ
كره نرم 125 گرم
پودر شكر نرم و الك كرده 240 گرم
شیر 1 قاشق سوپخوری
رنگ آبی خوراكی چند قطره
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه كيك دو رنگ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب كمربندی به قطر 20 سانتیمتر و عمق 9 سانتیمتر را چرب كنید. كف ودیوارهاش را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، وانیل و شكر را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. آنگاه تخم مرغها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدست شود. حالا مخلوط آرد و بیكینگ پودر و شیر را یك در میان به مایه قبل بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مایه كیك را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی یك ساعت و ربع در فر بپزید. پس از 5 دقیقه كیك را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. كیك را به تكههای مثلثی بزرگ ببرید، روی هم بگذارید و مانند عكس، لایه به لایه با آیسینگ آبی و شكلاتی بیارائید.
یادآوری: برای تهیه آیسینگ؛ كره را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و سبك شود. آنگاه پودر شكر را كم كم به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود. اكنون شیر را اضافه نمائید و مخلوط كنید. حالا آیسینگ را دو قسمت كنید. یكی را به رنگ آبی و دیگری را به رنگ شكلاتی درآورید.