تحریریه كودك سالم
مواد لازم ران مرغ عسلی
برای 2 نفر
سركه بالزامیك 1 قاشق چایخوری
سویا سس رقیق 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه كوچك
زنجفیل رنده كرده یكدوم قاشق چایخوری
ران مرغ 2 عدد (هر كدام حدود70 گرم)
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه ران مرغ عسلی
سركه بالزامیك، سویاسس، عسل، سیر و زنجفیل را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید. اكنون بر روی ران مرغ با چاقوی تیز، شكافی ایجاد كنید و به آن نمك و فلفل بزنید. سپس ران مرغ را در ظرفی بریزید و مخلوط فراهم كرده را روی آن بریزید و مخلوط كنید تا روی مرغ را بپوشاند. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و مرغ مزه دار شده را 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. ران مرغ را همراه با مایه آن در ظرف نسوز چربكردهای بریزید و 45-40 دقیقه در فر بپزید تا طلائیرنگ شود. سپس با گیره آن را برگردانید و هر 10 دقیقه یا بیشتر روی آن را با مواد آغشته نمایید.
یادآوری: برای حفظ غلظت سس، كمی آب در ظرفی بریزید تا رقیق شود. سپس بگذارید سس به آرامی بجوشد تا دوباره غلیظ شود. حالا آن را از صافی عبور دهید و در كاسهای بریزید. شما میتوانید هنگام پذیرائی از این سس روی ران مرغ بریزید.