تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم ساندويچ سه لايه
برای 4 نفر
تخممرغ آبپز 4 عدد
كره نرم 1 قاشق سوپخوری
نان تست 8 برش
آووكادوی خرد كرده 1 عدد بزرگ
فیله گوجهفرنگی حلقهای خرد كرده 1 عدد
نمك و فلفل كمی
روش تهیه ساندويچ سه لايه
پوست تخممرغها را بگیرید و آنها را حلقهای خرد كنید. حالا لبههای نان را ببرید و قدری كره روی یك طرف هر یك از برشهای نان بمالید. اكنون آووكادو را روی دو برش نان تقسیم كنید و با نمك و فلفل آن را طعمدار كنید. روی آووكادو یك برش نان بگذارید، به صورتی كه سمت آغشته به كره، رو به بالا قرار بگیرد.
سپس گوجهفرنگی را روی دو برش نان تقسیم كنید و كمی به آن نمك و فلفل بزنید. آنگاه برش سوم نان را روی گوجهفرنگی بگذارید، به صورتی كه سمت آغشته به كره رو به بالا باشد. حالا برشهای تخم مرغ را روی نان بگذارید و آخرین برش نان را روی آن قرار دهید، به صورتی كه سمت آغشته به كره رو به پایین باشد. حالا ساندویچها را دو نیم كنید.