نانهای پر شدهی مرغ و قارچ
مواد لازم برای 2 نفر
فیلهی مرغ .......................................2 تا 3 عدد
قارچ خردكرده....................................200 گرم
كره..................................................100 گرم
نمك و فلفل.......................................به میزان لازم
آرد....................................................1 قاشق چایخوری
شیر .................................................3 قاشق سوپخوری
نان با خمیر كلمی................................به تعداد لازم
جعفری برای تزئین ..............................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا مرغ را به قطعات كوچك خردكنید. آنگاه قارچ و مرغ را در نیمی از كره تفتدهید. نمك و فلفل را بیفزائید. حالا با آرد، باقیماندهی كره و شیر، سس سفید درست كنید. بعد مخلوط قارچ و مرغ را در آن بریزید. سپس كنار نانها شكاف كوچكی ایجاد نمائید و با مخلوط مرغ و قارچ پركنید و در صورت دلخواه، با برگهای جعفری بیارائید.
یادآوری: برای تهیهی نان با خمیر كلمی، 50 گرم كره را همراه با 200 میلی لیتر آب در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه 125 گرم آرد را به آن بیفزائید
و مخلوط كنید تا خمیر از ظرف جدا شود. سپس خمیر را كنار بگذارید تا قدری خنك شود. حالا 3 عدد تخممرغ درشت را با فاصله و یكی یكی به خمیر بیفزائید و همزدن را تا جائی ادامه دهید كه تخممرغها كاملاً با خمیر مخلوط شود. در آخر قدری نمك به خمیر بیفزائید و آن را در كیسهی شیرینی دارای ماسورهی ساده بریزید و گلهای كوچكی از آن روی سینی بگذارید و در فر گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد بپزید.