تحریریه مجله كودك سالم
مواد لازم تولد دلقكها
برای 12 عدد مافین
آرد 375 گرم
بیكینگپودر یك و یكچهارم قاشق چایخوری
كره خرد كرده 90گرم
شكر ریز 180 گرم
شیر كمچرب 310 میلیلیتر (یك و یكچهارم پیمانه)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ همزده 1 عدد
شكلات چیپسی 50 گرم
خامه فرم گرفته حدود 600 گرم
غلات صبحانه توپی شكل 1 بسته 700 گرمی
پاستیل رشتهای سیاهرنگ به میزان لازم
آدامس توپی كوچك 12 عدد
پاستیل میوهای 12 عدد
روش تهیه تولد دلقكها
قالب 12 تائی مافین را به گنجایش 180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه) با كپسولهای كاغذی مخصوص بپوشانید. آرد و بكیینگپودر را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه شكر، شیر، وانیلین و تخممرغ را بیفزائید و با قاشق بزرگی مخلوط نمائید. مراقب باشید كه مایه مافین را بیش از حد هم نزنید.
همزدن در حد مخلوط شدن كافی است. اكنون شكلات را بیفزائید و مایه به دست آمده را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 190 درجه سانتیگراد، بپزید. مافینها را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی خنك كنید. پس از گذشت 30 دقیقه و خنك شدن كامل مافینها، خامه فرم گرفته را روی آنها بمالید.
از غلات صبحانه به عنوان موی دلقكها استفاده كنید. از پاستیلهای رشتهای سیاهرنگ چشم دلقكها را بسازید، با آدامس توپی برایشان بینی درست كنید و پاستیلهای میوهای را به جای دهانشان قرار دهید. دلقكها برای تولد آماده هستند.