كيك شش سالگی من
مواد لازم
كیك كودك
آرد...........................................300 گرم
بیكینگپودر ..............................2 قاشق چایخوری
دارچین......................................یكدوم قاشق چایخوری
شكر ریز ....................................75 گرم
تخممرغ همزده...........................1 عدد
كرهی آبكرده .............................60 گرم
دوغ بینمك...............................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
كرم كرهای ................................1 واحد
رنگ سبز خوراكی.......................1-2 قطره
رنگ آبی خوراكی .......................1 قطره
پودر كاكائو..................................1 قاشق سوپخوری
بیسكویت شكلاتی .....................2عدد
پاستیل و گل قند .......................به میزان لازم
خمیر فوندانت..............................به میزان لازم
روش تهیه
قالب دوازدهتایی مافین به گنجایش 60 میلیلیتر را با كپسول كاغذی بپوشانید. آنگاه آرد، بیكینگپودر، دارچین و شكر را در كاسهای بریزید و مخلوط تخممرغ، كره و دوغ را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید. حالا مایه را در قالبها بریزید و در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه مافین را بپزید. اكنون مافینها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شوند. نیمی از كرم كرهای را با رنگ سبز رنگآمیزی كنید. كرم كرهای باقیمانده را در دو ظرف جداگانه بریزید. یكی را آبی كنید و دیگری را با پودر كاكائو قهوهای كنید. روی مافینها را با كمك تصویر با رنگهای مختلف كرم كرهای بپوشانید و روی مافینهای شكلاتی را با بیسكویت شكلاتی آسیاب كرده بپوشانید. از تصویر كمك بگیرید و مافینها را به شكل عدد شش روی تخته مخصوص كیك بچینید و با پاستیل، شكلات، گلقند و اشكال ساخته شده از خمیر فوندانت بیارائید.
یادآوری1: خمیر فوندانت را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.
یادآوری2: دستور تهیه كرم كرهای را در صفحه كیك صورتك خوشمزه بیابید.