12-24 ماه
زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 30دقيقه
مواد لازم براي 2 نفر
قارچ 200 گرم ريز
آبليمو از يك عدد ليموي كوچك
كره 1 قاشق چايخوري
روغن زيتون 1 قاشق چايخوري
پياز ريز خرد كرده 1 عدد كوچك
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
خامه 75 ميليليتر
جعفري خرد كرده 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
قارچها را در ظرف مناسبي بريزيد و كمي آبليمو رويشان بچكانيد تا سياه نشوند! كره و روغن را در تابه مناسبي بريزيد. پياز را به آن بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم و سبك شود، اما طلائي رنگ نشود! حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد. با تكان دادن تابه قارچها را هم بزنيد. اين كار باعث ميشود قارچها به هم نچسبند. اكنون نمك، فلفل، خامه، جعفري و آبليموي باقيمانده را به مواد درون تابه بيفزائيد و صبر كنيد تا مواد گرم شوند اما نجوشند. خوراك را در ظرف مناسبي بكشيد و پس از اندكي خنك شدن به كودك خود بدهيد.
تحریریه ماهنامه كودك سالم