قطار سريعالسير
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2 ساعت
مواد لازم
پودر كیك وانیلی ...................... 3 بسته 340 گرمی
رولت مربائی..............................400 گرم
كرم كرهای ................................2 واحد
رنگ سبز....................................كمی
پاستیل لولهای قرمز .....................4-5 عدد
آبنبات (برای چرخها) ...................8 عدد
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیق مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید. مایه كیك را مطابق دستور مندرج روی بسته آماده كنید، در قالب بریزید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر قرار دهید تا كیك بپزد. كیك را از فر در آورید، پس از 5 دقیقه از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا روی كیك را با چاقوی تیزی صاف و هموار كنید و آن را مطابق تصویر به دوونیم قسمت تقسیم كنید. از رولت مربائی نیز یك تكه 5/3 سانتیمتری جدا كنید. حالا تكهها را مانند تصویر كنار هم قرار دهید تا شكل قطار كامل شود. كرم كرهای را به رنگ سبز درآورید. رو و اطراف قطار را با آن بپوشانید. حالا مطابق تصویر كیك را با آب نبات، پاستیل و اسمارتیز بیارائید و برای پذیرائی روی تخته مخصوص كیك قرار دهید.
نكته 1: برای تهیه رولت مربائی، از یك بسته پودر كیك وانیلی استفاده كنید، آن را مطابق دستور روی بسته آماده كنید و در سینی شیرینیپزی 30×40 سانتیمتری كه چرب كردهاید و با كاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس آن را رول كنید و در كاغذ روغنی بپیچید و در یخچال قرار دهید تا كمی خنك شود و شكل بگیرد. حالا آن را باز كنید. رویش از مارمالاد دلخواه بمالید و دوباره رول كنید و یك ساعت در یخچال نگه دارید.
نكته 2: برای تهیه 2 واحد كرم كرهای؛ 250 گرم كره نرم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف شود. حالا 480 گرم پودر شكر الك كرده را بتدریج به كره بیفزائید و مرتب هم بزنید. در پایان 4 قاشق سوپخوری شیر به كرم بیفزائید و هم بزنید تا كرم یكدستی حاصل شود.