خرس مهربون
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 2 ساعت
مواد لازم
شكلات شیری آبكرده.......................125 گرم
كره خرد كرده..................................125 گرم
وانیلین..........................................یكچهارم قاشق چایخوری
شكر ...........................................130 گرم
تخممرغ........................................2 عدد
آرد ............................................260 گرم
بیكینگپودر .................................یكو یكدوم قاشق چایخوری
خامه ساده.................................180 میلیلیتر (سه چهارم پیمانه)
كرم كرهای ................................1 واحد
رنگ زرد خوراكی..........................چند قطره
رنگ قهوهای خوراكی....................چند قطره
شكلات برای تزئین .....................به میزان لازم
پاستیل....................................به تعداد لازم
روش تهیه
قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه همه مواد را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن، مواد را با هم مخلوط كنید. سپس سرعت همزن را افزایش دهید و با سرعت متوسط مواد را هم بزنید تا رنگ مایه روشن شود. حالا مایهی كیك را در قالب بریزید – از مایه كمی بردارید و در 3 قالب مافین چربكرده متوسط بریزید – و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید. آنگاه كیك را از فر درآورید و بعد از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. كرم كرهای را در كاسه مناسبی بریزید، رنگ زرد و قهوهای را با آن مخلوط كنید تا به رنگ عسلی دلخواه كه در تصویر میبینید برسید. اكنون كیك بزرگ را به عنوان صورت خرس و كیكهای كوچك (مافین) را به عنوان گوشها و بینی خرس قرار دهید. روی همه كیكها را با كرم كرهای بپوشانید و در سینی مخصوص پذیرائی قرار دهید. با تكههای شكلات و پاستیل تزئین كیك را كامل كنید.