ساندويچ پنير و بيكن
زمان مورد نیاز برای تهیه و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم برای 16 برش
تخممرغ ............................3 عدد
شیر..................................150 میلیلیتر
كره...................................3 قاشق سوپخوری
نان تست ...................... 8 برش
جعفری.............................4 برگ
بیكن گوشت ....................4 ورق
پنیر تست .......................4 ورق
روش تهیه
تخممرغها را داخل شیر ریخته و به خوبی هم بزنید. كره را داخل تابه ریخته و كمی حرارت دهید تا آب شود. تكههای نان را برای لحظهای داخل تركیب شیر و تخممرغ فرو ببرید و بعد هر دو طرف آن را در كره با حرارت متوسط، سرخ كنید تا نانها طلائیرنگ شوند. روی 4 برش نان، یك برگ جعفری بگذارید و روی 4 برش دیگر یك تكه بیكن و یك ورق پنیر قرار دهید. بعد ساندویچها را در سینی چربكرده بچینید و زیر گریل قرار دهید تا پنیر آب شود و روی ساندویچ برشته شود. ساندویچها را به صورت مورب برش بزنید و به دو نیم كنید و در ظرف زیبائی بچینید.
نكته: اگربیكن در دسترس نبود از ژامبون گوشت استفاده كنید.
نكات مهم در مورد غذای كودك
به کودکان اجازه دهید که هر وقت گرسنه هستند غذا بخورند و هنگام سیری دست از غذا خوردن بکشند. زمان مصرف میانوعدهها نباید خیلی نزدیک به زمان مصرف غذای اصلی باشد، زیرا در این صورت هنگام وعده غذای اصلی، کودک همچنان احساس سیری میکند و تمایلی به خوردن آن پیدا نخواهد کرد. وقتی کودک گرسنه نیست هرگز با زور و اجبار به وی غذا ندهید. به کودکان کمک کنید تا در تهیه غذای خانواده سهیم باشند. تمیزی دستها از جمله موارد مهمی است که باید به آن توجه کرد. مادران باید دستها را برای تهیه غذا کاملاً بشویند و با پارچه تمیز خشک کنند. بهتر است غذای کودک برای هر وعده تازه تهیه شود.