تحریریه كودك سالم
زمان مورد نیاز برای تهیه: 40 دقیقه
2-3 سال
مواد لازم برای 24 عدد
قارچ دکمه ای 24 عدد
سس پستو با ریحان یكدوم پیمانه (130 گرم)
گوجه فرنگی مینیاتوری 12 عدد
پنیر چدار رنده كرده یكدوم پیمانه (60 گرم)
برگ ریحان کوچک 24 عدد
مواد لازم سس پستو با ریحان
برگ ریحان 1 دسته كوچك
سیر 1 حبه
خلال بادام 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر پارمسان رندهكرده 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه قارچ پر كرده با سس پستو
پایه قارچها را بگیرید. قارچها را به شکل بر عکس بر روی كاغذ آلومینیوم چرب كرده در سینی قرار دهید. درون حفره قارچها را با سس پر كنید. گوجه فرنگیها را به دو نیم تقسیم کرده و هر تکه را بر روی قارچها قرار دهید. کمی پنیر بر روی گوجه فرنگیها بپاشید. فر را با دمای 081 درجه سانتیگراد گرم کنید.
اكنون قارچها را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانیکه پنیر آب شود در فر قرار دهید. قبل از سرو، هر یک را با برگهای ریحان تزئین کنید.
روش تهیه سس پستو با ریحان: همه مواد لازم را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید، دستگاه را روشن كنید تا سس یكدستی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید این قارچها را از قبل آماده کنید و پس از پوشاندن روی سینی، آنها را در یخچال نگهداری کنید. سپس هنگام سرو فقط آنها را از یخچال خارج کرده و مستقیم در فر قرار دهید. این قارچها را میتوانید تا 03 دقیقه قبل از سرو بپزید.