پاستای لوبيا و ترهفرنگی
زمان مورد نیاز برای تهیه: 20 دقیقه
2-3 سال
مواد لازم برای 4-6 نفر
پاستای گوش ماهی......................1 پیمانه (180 گرم)
لوبیا سبز ................................500 گرم
كره .......................................100 گرم
تره فرنگی خرد كرده.....................1 عدد
كنسرو ماهی تن بدون روغن......425 گرم
آرد.........................................یكچهارم پیمانه
شیر........................................1 لیتر (4 پیمانه)
پنیر چدار رنده كرده ...................سهچهارم پیمانه
خرده نان.................................1 پیمانه (70 گرم)
روش تهیه
پاستا را در آب جوش بپزید تا نرم شود؛ سپس آن را آبكش كنید. لوبیاها را بپزید تا نرم شوند، سپس آبكش كنید. پس از پخته شدن، لوبیاها را با آب سرد بشوئید تا سبز بمانند. سپس آنها را خرد كنید. نیمی از كره را در تابهای آب كنید، سپس ترهفرنگیها را به كره اضافه كرده و آنها را تفت دهید تا نرم شوند. در ظرفی بزرگ، پاستا، لوبیا، ماهی تن و ترهفرنگی را با یكدیگر مخلوط كنید. باقیمانده كره را در ظرفی متوسط آب كنید و آرد را به آن اضافه كنید. در حالیكه مدام مواد را هم میزنید، صبر كنید تا خامی آرد گرفته شود و در آن حبابهائی ایجاد شود سپس به تدریج شیر را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا زمانی كه سس غلیظ شود، آن گاه نیمی از پنیر را نیز به آن اضافه كنید. خوب آنها را هم بزنید. حال مخلوط پاستا و سبزیها را در ظرفی نسوز با گنجایش 3 لیتر كه از قبل آن را چرب كردهاید بریزید و خرده نان و پنیر باقیمانده را روی پاستا بریزید و پاستا را 02 دقیقه در فر با دمای 081 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانیكه روی آن طلائی رنگ شود.
یادآوری: این غذا را میتوان در ظرفی در بسته در یخچال به مدت 2 روز نگهداری كرد.