تحريريه كودك سالم
مواد لازم برای
آرد 300 گرم
گردوی برشته و خردكرده 120 گرم
شكر ريز 200 گرم
بيكينگپودر 2 قاشق چايخوری
دارچين 1 قاشق چايخوری
نمك يك پينچ
تخممرغ 3 عدد درشت
روغن مايع (ذرت) 1 پيمانه (250 ميليليتر)
هويج رنده كرده دو ويكدوم پيمانه
آناناس خردكرده 1 پيمانه
مواد لازم براي تهيه كرم پنير و نارگيل
پنير خامهای 450 گرم
كره نرم 125 گرم
وانيلين يكچهارم قاشق چايخوری
پودر شكر الك كرده 320 گرم
آرد ذرت 2 قاشق چايخوری
شير 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگيل يكدوم پيمانه
مواد لازم برای تزئين كيك
نارگيل 2 پيمانه
رنگ خوراكی صورتی به ميزان لازم
پاستيل گرد و رشتهای به ميزان لازم
روش تهيه
فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد، گرم كنيد و قالبی را به اندازه 25×30 سانتيمتر چرب نمائيد و با كاغذ روغنی بپوشانيد. آنگاه آرد را الك كنيد و با گردو، شكر، بيكينگپودر، دارچين و نمك در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و به مدت 10 ثانيه دستگاه را روشن كنيد.
سپس تخممرغها و روغن را بيفزائيد و دوباره به مدت 30 ثانيه دستگاه را روشن كنيد تا همه مواد خوب با يكديگر مخلوط شوند. حالا هويج و آناناس را به مايه اضافه كنيد و آن را در قالب بريزيد. اكنون قالب را در فر بگذاريد و به مدت تقريبی يك ساعت كيك را بپزيد.
همين كه كيك كاملاً خنك شد، با برشگری به قطر 13 سانتيمتر، دو دايره از آن ببريد تا فرم سر و بدن خرگوش به دست آيد.
آنگاه دو بيضی به جای گوشهای خرگوش، از كيك ببريد و همچنين 4 مثلث برای دست و پای خرگوش، از باقيمانده كيك فراهم كنيد. حال همه تكههای كيك را با كرم بپوشانيد و آن را به شكل خرگوش روی ديس تخت و مناسبی بچينيد.
اكنون نارگيل را در كيسهای بريزيد و قدری رنگ صورتی به آن بيفزائيد، در كيسه را خوب ببنديد و تكان دهيد تا نارگيل صورتی رنگ شود. اينك اين نارگيل را روی خرگوش بپاشيد و با پاستيلهای گرد و رشتهای، چشمها، بينی، دهان و ساير قسمتهای كيك را مطابق شكل بيارائيد.
روش تهيه كرم: پنير خامهای، كره و وانيلين را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه مخلوط پودر شكر و آرد ذرت را به تدريج به آن بيفزائيد و همزدن را ادامه دهيد. سپس شير و پودر نارگيل را به كرم اضافه كنيد.