Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 23:42

28
بهمن
كيك سبزيجات

كيك سبزيجات

روغن را در تابه متوسطی گرم كنید و سیب‌زمینی را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس قارچ‌ را اضافه كنید و هم بزنید. صبر كنید تا آب قارچ كشیده شود مخلوط سیب‌زمینی را در كاسه كوچكی با تخم‌مرغ و پنیر مخلوط كنید.

تحريريه كودك سالم


مواد لازم براي تهيه 4 عدد

روغن زيتون                           1 قاشق سوپخوری

سيب‌زمينی رنده شده             يك‌چهارم پيمانه (60 گرم)

قارچ‌ريز خردشده                    2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ زده شده                  2 عدد

پنير گودا رنده شده                1 قاشق سوپخوری 
 

روش تهيه

روغن را در تابه متوسطی گرم كنید و سیب‌زمینی را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. سپس قارچ‌ را اضافه كنید و هم بزنید. صبر كنید تا آب قارچ كشیده شود مخلوط سیب‌زمینی را در كاسه كوچكی با تخم‌مرغ و پنیر مخلوط كنید.

چهار قالب گرد را چرب كنید و در تابه‌ای كه كمی چرب كرده‌اید بگذارید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. مخلوط سیب‌زمینی را به چهار قسمت تقسیم كنید و در قالب‌ها بریزید و بدون در بر روی حرارت ملایم برای 5 دقیقه بپزید. سپس آنها را برگردانید و طرف دیگر را نیز بدون گذاشتن در بپزید.

 

برچسب ها: کیک، سبزیجات، طرز تهیه کیک سبزیجات، کیک سبزیجات، پن کیک سبزیجات، دستور تهیه کیک سبزیجات تعداد بازديد: 933 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز