افسانه ظروفی
مواد لازم براي 12-16 نفر
كره نرم 250 گرم
وانيلين يكچهارم قاشق چايخوری
شكر ريز 280 گرم
تخممرغ 4 عدد
آرد 450 گرم
بيكينگپودر 3 قاشق چايخوری
شير 250 ميليليتر (يكپيمانه)
مواد لازم برای تهيه كرم كرهای
كره 125 گرم
پودر شكر 240 گرم
آرد ذرت 1 قاشق چايخوری
شير 2 قاشق سوپخوری
وانيلين يكچهارم قاشق چايخوری
روش تهيه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب كوچك مافین و قالبی به قطر 30 سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، وانیلین و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حال مخلوط آرد و بیكینگپودر را همراه با شیر در دو مرحله به مایه بیفزائید و بعد در هر یك از حفرههای قالب مافین سه قاشق چایخوری از مایه كیك بریزید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
باقیمانده مایه كیك را در قالب به قطر 30 سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید. اكنون كیكها را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شوند. اینك برآمدگی روی كیك بزرگ را ببرید و صاف كنید و قسمت برش خورده را زیر قرار دهید.
حالا آن را به شكل تنگ ماهی برش دهید (مطابق شكل) و با قدری كرم كرهای به صفحه كیك بچسبانید. آنگاه دو سوم از كرم را به رنگ آبی در آورید. سپس نیمی از باقیمانده آن را سفید رنگآمیزی كنید و نیمی از باقیمانده كرم را به رنگ صورتی در آورید و باقیمانده كرم را زرد رنگآمیزی كنید.
حال كرم آبی رنگ را روی كیك بمالید (مطابق شكل) تا مانند آب به نظر برسد و قسمت بالای آنرا با كرم سفید رنگ بپوشانید. اینك دو عدد از مافنهای كوچك را با كرم صورتی رنگ بپوشانید و سه عدد از آنها را با كرم زرد رنگ بپوشانید و آنها را روی كیك در قسمت آبی رنگ بگذارید.
با پاستیل و ژلههای همرنگ، باله و دم ماهیها را بسازید و از اسمارتیز آبی رنگ برای به وجود آوردن شكل حباب بهره بگیرید و مطابق شكل روی كرم كرهای آبی رنگ بگذارید. پایین تنگ ماهی را نیز با آبنباتهای رنگی و یا شكلاتهای سنگی شكل بیارائید.
روش تهیه كرم كرهای: كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه نیمی از مخلوط پودر شكر و آرد ذرت را همراه با شیر به آن بیفزائید. سپس باقیمانده پودرشكر و آرد ذرت را به كرم اضافه كنید و در آخر وانیلین را بیفزائید.