مطالعات نشان دادهاند که بعضی از انواع چربیها میتوانند در کبد چرب نقش محافظتی داشته باشند که مهمترین آنها اسیدهای چرب امگا۳ است که اصلیترین منبع آن روغن ماهی است. از دیگر منابع اسیدهای چرب غیراشباع میتوان به گردو، دانه آفتابگردان، دانه کنجد، کره بادامزمینی، روغن زیتون و لوبیای سویا اشاره کرد.
احتمالاً اسیدهای چرب ترانس نیز در بروز کبد چرب نقش داشته باشند؛ برخی از منابع غذایی اسیدهای چرب ترانس عبارتند از مارگارین، کره و روغنهای سرخکردنی تجارتی.
بیشتر بخوانید:
بهترین و بدترین غذاها برای کبد
چند ماده غذایی برای پاکسازی کبد
کبد چرب خود را با این عصارهها درمان کنید
نسخه ای برای پیشگیری از چرب شدن کبد
متهم ردیف اول کبد چرب چیست؟