Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:44

17
فروردین
از مصرف این سبزی برای تقویت دستگاه گوارش غافل نشوید

از مصرف این سبزی برای تقویت دستگاه گوارش غافل نشوید

جعفری تازه، خشک یا فریز شده جزو سبزی‌های بسیار پرمصرف در انواع غذاها و سالادهای کشورهای حاشیه مدیترانه است. براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، جعفری

جعفری تازه، خشک یا فریز شده جزو سبزی‌های بسیار پرمصرف در انواع غذاها و سالادهای کشورهای حاشیه مدیترانه است. براساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، جعفری باید به‌دلیل داشتن حجم بسیار بالایی از ریزمغذی‌ها در رژیم غذایی روزانه افراد گنجانده شود.

مهم‌ترین فواید مصرف منظم جعفری که اهمیت استفاده از این سبزی ارزشمند را دوچندان می‌کند، شامل موارد زیر می‌شود که به ترتیب عبارتند از:

۱. دریافت کلسیم بالا

هر یک فنجان جعفری حدود ۸۳ میلی‌گرم کلسیم دارد. افراد بزرگسال به دریافت روزانه ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی‌گرم کلسیم برای حفظ سلامت استخوان‌ها، دندان‌ها و عضلاتشان نیاز دارند. از این‌رو، توصیه می‌شود که تا حد امکان با تمامی وعده‌های غذایی اصلی، مقداری جعفری تازه مصرف کنید. جعفری، علاوه بر داشتن کلسیم، حاوی مواد معدنی دیگری مانند پتاسیم، منیزیم، فولات و آهن گیاهی نیز هست.

بیشتربخوانید:

رمز و رازهای جعفری در سلامت

۲. دریافت ویتامین‌های متنوع

آیا می‌دانید که جعفری در میان سبزی‌های مختلف، حجم بالایی از ویتامین C را در خود جای داده است؟ هر یک فنجان جعفری حدود ۸۰ میلی‌گرم ویتامین C دارد و به همین دلیل، مصرف آن می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شود. علاوه بر این، جعفری مقادیر قابل توجهی از پیش ساز ویتامین A و و ویتامین K را هم در خود جای داده است. ویتامین A به بهبود سلامت بینایی کمک می‌کند و ویتامین K می‌تواند نقش زیادی در استخوان‌سازی و حفظ سلامت استخوان‌ها داشته باشد.

۳. دریافت آنتی‌اکسیدان‌های قوی

جعفری حجم بالایی از ۲ نوع آنتی‌اکسیدان بسیار قوی با نام‌های لوتئین و زیگزانتین را در خود جای داده است. از این‌رو، مصرف روزانه جعفری می‌تواند علاوه بر مبارزه با رادیکال‌های آزاد در بدن و افزایش قدرت سیستم ایمنی، به حفظ سلامت بینایی هم کمک کند.

۴. تقویت سیستم گوارش

تحقیقات ثابت کرده‌اند که مصرف منظم جعفری با حمایت از سیستم آنزیم آنتی‌اکسیدانی سلولی باعث کاهش التهاب در سیستم گوارش می‌شود. از طرف دیگر، مصرف منظم جعفری با کاهش استرس اکسیداتیو در بدن به حفظ سلامت سیستم گوارشی و تخفیف علائم بعضی از بیماری‌های گوارشی مانند زخم معده یا کولیت هم کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: 

عناب با خواص ناب

گیاهان دارویی موثر بر فشارخون

3 جلدی گیاهان دارویی و گیاه درمانی

 

 

 

۵. تنظیم قند خون

با انجام بعضی از مطالعات محدود درباره رابطه بین مصرف جعفری و تنظیم قند خون، محققان دریافته‌اند که مصرف منظم جعفری می‌تواند سطح گلوکز خون، آلکالین فسفاتاز و آلانین ترانس‌آمیناز را کاهش دهد. علاوه بر این، تحقیقات نشان داده‌اند که جعفری می‌تواند اثرات قابل توجهی در محافظت از کبد هم داشته باشد.

۶. کاهش خطر ابتلا به سرطان

مطالعات فراوانی ثابت کرده‌اند که گیاهان چتردار مانند کرفس، گشنیز و جعفری، تاثیر قابل توجه و مثبتی بر کاهش فعالیت سلول‌های سرطانی دارند. از این‌رو، معمولا افرادی که حجم بالایی از این گیاهان را در رژیم غذایی روزانه شان دارند، با احتمال کمتری از ابتلا به سرطان مواجه خواهند بود.

 بیشتر بخوانید:

نسخه گیاهی برای درمان آلزایمر

راههایی ساده برای سم زدایی از بدن

بهترین روش برای پاکسازی روده با گیاهان طبیعی

کنترل چربی خون با شربت هشت عرق +طرز تهیه

 

 

 

برچسب ها: استرس، سبزیجات، زخم معده، مشکلات گوارشی، کلسیم، قند خون، خواص جعفری، ویتامین c، جعفری تعداد بازديد: 147 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز