این میوه را می توان از طریق فروشگاه های آنلاین و یا عطاری ها تهیه کرد.
در واقع آب کارلا یک نوشیدنی است که از میوه ای با پوست خشن تهیه می شود. همانطور که از نام آن مشخص است، میوه و آب آن طعم تلخی دارند که برخی آن را ناخوشایند می دانند. با این حال، آب کارلا به دلیل فواید سلامتی مختلف که شامل کاهش فشار خون و بهبود سلامت پوست است، محبوبیت بالایی یافته است. گفتنی است نکاتی که در ادامه توضیح داده می شوند، از طریق مقالات مرکز ملی اطلاعات زیست فناوری آمریکا قابل دسترسی هستند.
بیشتربخوانید:
اطلاعاتی درباره خیار تلخ
این میوه واضحا دارای پوستی خشن و ناهموار است و به طور کلی در دو نوع خربزه تلخ چینی و هندی یافت می شود.
گونه چینی حدود 20 سانتی متر رشد می کند و غالبا به رنگ سبز کم رنگ دیده می شود. پوست آن نیز برآمدگی های صاف و زگیل مانند دارد. در مقابل گونه هندی کوچکتر است و تقریبا 10 سانتی متر طول دارد، با انتهای نوک تیز و به رنگ سبز تیره. هر دو گونه دارای گوشت سفید در داخل خود هستند که با رسیدن میوه تلخ تر می شود. از هر دو اینها می توان برای تهیه آب کارلا استفاده کرد.
به منظور تهیه آب کارلا تنها کافیست یک دستور بسیار ساده را دنبال کنید؛ مخلوط کردن خربزه تلخ خام با آب. برخی از افراد با افزودن کمی نمک و یا آب لیمو این ترکیب را خوشمزه تر می کند. این میوه یک افزودنی رایج در غذاهای مناطق نیمه گرمسیری مانند کارائیب، آفریقا، آسیای جنوب شرقی و بخشهایی از چین است. آب آن نیز ترکیبی مقوی و محبوب در این مناطق و حتی بخش های دیگر جهان به شمار می رود.
ارزش غذایی
آب کارلا مملو از چندین ماده مغذی مهم است. به عنوان مثال، مخلوط کردن 93 گرم خربزه تلخ خام با 118 میلی لیتر آب تصفیه شده، مواد مغذی زیر را ارائه می دهد:
کالری: 16
کربوهیدرات: 3.4 گرم
فیبر: 2.6 گرم
پروتئین: 0.9 گرم
چربی: 0.2 گرم
ویتامین ث: 95 درصد از مقدار مواد مغذی مورد نیاز روزانه (RDI)
فولات: 17 درصد از RDI
روی: 10 درصد از RDI
پتاسیم: 6 درصد از RDI
آهن: 5 درصد از RDI
ویتامین آ: 4 درصد از RDI
سدیم: 0 میلی گرم
آب کارلا مقادیر کافی از ویتامین ث را برای بدن فراهم می کند؛ آنتی اکسیدانی که در ارتقای ایمنی، سلامت مغز و ترمیم بافت ها نقش دارد. این میوه همچنین منبع خوبی از پروویتامین A است. ماده ای که بدن ما آن را به ویتامین A تبدیل می کند و در راستای کمک به حفظ سلامت سیستم بینایی و پوست بسیار موثر است.
علاوه بر این، هر 93 گرم خربزه تلخ مخلوط شده با آب حدود 8 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه برای حمایت از روند هضم سالم را تامین می کند. فیبر رژیمی همچنین می تواند به کنترل قند خون نیز کمک کند.
بیشتربخوانید:
7 خواص شگفتانگیز آب خیار
فواید سلامتی
خیار تلخ مدت هاست که به دلیل کاربردهای متنوع خود مورد توجه قرار گرفته و در بسیاری از درمان های دارویی غیر غربی مانند آیورودا و طب سنتی چینی گنجانده شده است.
می تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند
چندین مطالعه نشان داده اند که آب کارلا یا خود میوه ممکن است به مدیریت سطح قند خون کمک کند. چنین عملکردی ناشی از سه ماده اصلی در ترکیب خیار تلخ است که دارای خواص کاهنده گلوکز خون هستند: پلی پپتید-p، چارانتین و ویسین.
تصور می شود که پلی پپتید-p به شیوه ای مشابه انسولین عمل می کند؛ هورمون مهمی که با تسهیل جذب قند از خون به سلول ها و بافت ها به تنظیم قند خون یاری می رساند.
سلامت پوست را بهبود می بخشد
آب کارلا منبع غنی از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین ث و پروویتامین A است که هر دو برای سلامت پوست و بهبود زخم مهم هستند. در یک مطالعه موش هایی که به صورت موضعی با عصاره خربزه تلخ تحت درمان قرار گرفتند، بهبود قابل توجه و سریعتر زخم را تجربه کردند. این تاثیر حتی در موشهای مبتلا به دیابت نیز مشاهده شد.
در روش های درمانی غیر غربی، از آب کارلا برای مدیریت علائم پسوریازیس، اگزما و انواع زخم ها استفاده می شود. با این حال، چنین پتانسیل هایی باید به طور رسمی در مطالعات انسانی نیز مورد بررسی قرار گیرند.
بیشتر بخوانید:
خاصیت جادویی گریپ فروت برای سلامتی
به کاهش وزن یاری می رساند
در یک مطالعه به 42 شرکتکننده روزانه 4.8 گرم عصاره خربزه تلخ داده شد. در ادامه مشخص شد که داوطلبان مقدار قابل توجهی از چربی های شکم خود را از دست داده اند. پس از گذشت 7 هفته، سایز دور کمر آنها به طور متوسط 1.3 سانتی متر کاهش یافته بود. در حالی که این مطالعه نتوانست علت دقیق کاهش وزن را تعیین کند، اما واضح است که چرا آب کارلا می تواند یک مکمل عالی برای رژیم کاهش وزن باشد؛ این ترکیب سرشار از فیبر، کم کالری و آبرسان است.
ترکیب مذکور می تواند به شما کمک کند تا مدت بیشتری احساس سیری کنید، زیرا فیبر در دستگاه گوارش کندتر از کربوهیدرات های ساده حرکت می کند. با توجه به اینکه کارلا از احساس گرسنگی جلوگیری می کند، ممکن است فرد را از مصرف غذاهایی که کالری بیشتر و مواد مغذی کمتری دارند، باز دارد.