تحریریه زندگی آنلاین : به گزارش دنیای تغذیعبارتند از غذاهای دریايی، زرده تخممرغ، لبنیات، غلات و قارچ. دریافت منیزیم کافی از طریق مصرف برخی مواد غذایی از قبیل اسفناج، کلم، انجیر، بادام و... موجب تقویت عضلات ریه میشود و شانس ابتلا به بیماریهای تنفسی را کاهش میدهد. ویتامین C آنتیاکسیدانی است که به رهایی بدن از سموم و نابودی رادیکالهای آزاد کمک میکند و در سبزیجات و میوهها به وفور یافت میشود. سیر به دلیل دارا بودن آلیسین که به عنوان آنتیبیوتیک در بدن عمل میکند، میتواند به کاهش عفونتهای تنفسی و جلوگیری از آلودگی ریه کمک کند. امگا ۳ موجود در مواد غذایی از قبیل ماهی قزلآلا، دانهها، آجیل، تخم مرغ، دانههای کتان و ... باعث میشود که خون از طریق ریهها بهتر جریان یابد و موجب پیشگیری از برخی بیماریهای التهابی و عفونتهای تنفسی میشود. بعضی مواد غذایی مانند سیب، پرتقال، لیمو، گوجهفرنگی و کلم سرشار از فلاونوئیدها هستند که اثرات آنتیاکسیدانی روی اندامهای مختلف از جمله ریه دارند و مصرف آنها باعث پیشگیری از بروز برخی سرطانها میشود. بعضی مواد غذایی مثل گوجهفرنگی، هویج، کلم، فلفل قرمز و... حاوی کاروتنوئیدها هستند که اثر پیشگیریکننده از سرطان ریه دارند.
بیشتربخوانید:
عوارض نادر ابتلا به کرونا چیست؟
با کمک این نوع چای به پاکسازی ریهها کمک کنید
نسخه تغذیهای برای تقویت و سلامت سیستم تنفسی