Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:19

23
تیر
خوراکی مناسب برای تأمین آب بدن

خوراکی مناسب برای تأمین آب بدن

این افسانه در مورد کرفس با کالری منفی کاملاً درست نیست، اما مانند تمام مواد غذایی که دارای آب بالا است، کرفس کالری بسیار کمی (فقط 6 کالری) در هر ساقه دارد و دارای فیبر و آب است و با خوردنان شما احساس سیری می‌کنید

تحریریه زندگی آنلاین : این افسانه در مورد کرفس با کالری منفی کاملاً درست نیست، اما مانند تمام مواد غذایی که دارای آب بالا است، کرفس کالری بسیار کمی (فقط 6 کالری) در هر ساقه دارد و دارای فیبر و آب است و با خوردنان شما احساس سیری می‌کنید و اشتهای شما را مهار می‌کند.

 کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند 15 میوه را برای هیدراته نگه داشتن بدن دریابید.

این 15 ماده غذایی دارای آب بالا و پر شده با مواد مغذی و به‌طور طبیعی حاوی کالری کم می‌باشد با توجه به قانون قدیمی از انگشت شست، شما باید هشت لیوان آب در هر روز بنوشید و برخی از کارشناسان حتی آب بیشتری را توصیه می‌کنند که می‌تواند مانند یک وظیفه دلهره‌آور در برخی از روزها به نظر برسد شما لازم نیست که به همه آب بنوشید تقریباً 20درصد از مصرف آب  روزانه ما از غذاهای جامد، به‌خصوص از میوه‌ها و سبزیجات فراهم می‌شود.

 بیشتربخوانید:

خوراکی هایی که می توانند بدن شما را از کم آبی نجات دهند

 

 

 

خیار

محتوای آب: 96.7درصد

این گیاهی تابستانی است که دارای بالاترین مقدار آب از تمامی مواد غذایی جامد است در سالاد به‌صورت قطعه قطعه استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید قدرت مرطوب کنندگی خیار را بیشتر کنید سعی کنید آن را با ماست بدون چربی، نعناع و مکعب‌های یخ ساخته شده با سوپ خیار ترکیب کنید.

سوپ همیشه مرطوب است اما شما ممکن است بخواهید چیزی گرم در فصل تابستان بخورید سوپ خیار سرد است و از سوی دیگر، در هر زمان از سال با طراوت و خوشمزه است.

 

کاهو

محتوای آب: 95.6درصد

یک فنجان کاهو حاوی: 10 کالری، 0 گرم چربی، 1 گرم پروتئین، 2 گرم کربوهیدرات (1 فیبر رژیم غذایی)، 7 درصد از ویتامین A، 3 درصد از ویتامین C، 1 درصد از کلسیم و 2 درصد از آهن است همچنین حاوی مقدار بسیار کم از پتاسیم، فولات، ویتامین K، منیزیم و فسفر است. و با حدود 96 درصد آب برای رفع تشنگی مفید است.

 

کرفس

محتوای آب: 95.4درصد

این افسانه در مورد کرفس با کالری منفی کاملاً درست نیست، اما مانند تمام مواد غذایی که دارای آب بالا است، کرفس کالری بسیار کمی (فقط 6 کالری) در هر ساقه دارد و دارای فیبر و آب است و با خوردنان شما احساس سیری می‌کنید و اشتهای شما را مهار می‌کند.

این گیاهی بسیار سبک وزن و کوتاه است کرفس حاوی فولات و ویتامین‌های A، C و K  و محتوای آب بالا است کرفس اسید معده را خنثی می‌کند و اغلب به عنوان یک درمان طبیعی برای سوزش معده و بازگشت اسید به مری توصیه می‌شود.

 بیشتربخوانید:

آشنایی با علائم سردرد میگرنی

سردرد‌های گرمایی؛ از دلایل تا درمان

 

 

 

 

 تربچه

محتوای آب: 95.3درصد

این سبزیجات ریشه‌ای دارای طراوت هستند و باید در فصل بهار به‌طور ثابت و در سالاد فصل تابستان استفاده کنید. آن‌ها تند و شیرین عطر و طعم و رنگ متفاوت دارند و در بسته‌بندی‌های کوچک و مهم‌تر از آنها با آنتی‌اکسیدان‌ها مانند کاتچین (که در چای سبز یافت می‌شود) پر شده است.

بافت ترد تربچه در سالاد کلم برای تابستان بدون سس مایونز موردنیاز است. سالاد ترکیبی از (تربچه و کلم و هویج خرد شده، نخودفرنگی، فندق خرد شده، جعفری، آب‌لیمو، روغن‌زیتون، نمک، و فلفل) است.

 

گوجه‌فرنگی

محتوای آب: 94.5درصد

گوجه‌فرنگی کمی درشت‌تر خرد شده همیشه یک عامل اصلی از سالاد، سس و ساندویچ است اما گونه‌های شیرین گیلاس و انگور را که یک میان وعده آبدار بسیار عالی هستند فراموش نکنید. آن‌ها اگر با برخی از آجیل و یا مقداری پنیر کم سدیم خورده شوند عطر و طعم خوبی پیدا می‌کنند.

 

فلفل سبز

محتوای آب: 93.9درصد

فلفل دلمه‌ای از هرگونه دارای محتوای آب بالا است فقط لبه بیرونی گونه‌های فلفل قرمز و زرد (که در حدود 92درصد آب است) و برخلاف باور عموم، فلفل سبز حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد قبل از صرف شام و یا اواخر شب فلفل میان وعده خوبی است.

 

گل کلم

محتوای آب: 92.1درصد

علاوه بر داشتن مقدار زیادی از آب، دارای ویتامین‌ها و مواد مغذی گیاهی است که برای کمک به کاهش کلسترول و مبارزه با سرطان، از جمله سرطان سینه مؤثر است در یک مطالعه در سال 2012 توسط محققان دانشگاه واندربیلت روی بیمار مبتلا به سرطان پستان نشان داده است که خوردن سبزیجات کلم، شبیه به گل کلم با خطر مرگ ناشی از بیماری یا عود کمتر همراه است.

 

هندوانه

محتوای آب: 91.5درصد

این کاملاً واضح است که هندوانه پر از آب خوب است اما این هندوانه آبدار نیز دارای منابع غنی از لیکوپن و یک آنتی‌اکسیدان ضد سرطان موجود در میوه‌ها و سبزیجات قرمز می‌باشد. در واقع، هندوانه حاوی لیکوپن بیشتر از گوجه‌فرنگی خام است، حدود 12 میلی‌گرم در هر قاچ گوه‌ای هندوانه، در مقابل 3 میلی‌گرم در یک گوجه‌فرنگی متوسط است. هندوانه در تابستان میوه خوبی است.

 بیشتربخوانید:

7 خوراکی که بدن شما را از کم آبی نجات می‌دهند

 

 

 

اسفناج

محتوای آب: 91.4 درصد

کاهو ممکن است مقدار آب بالاتری داشته باشد اما اسفناج معمولاً در شرایط کلی بهتر است. برگ اسفناج خام در ساندویچ یا سالاد تقریباً به همان اندازه هیدراتاسیون فراهم می‌کند اسفناج سرشار از لوتئین، پتاسیم، فیبر و فولات بالا است و فقط یک فنجان برگ خام اسفناج حاوی 15 درصد از مصرف روزانه ویتامین E و یک آنتی‌اکسیدان مهم برای مبارزه با مولکول‌های مخرب به نام عنوان رادیکال‌های آزاد است.

 

 میوه ستاره

محتوای آب: 91.4درصد آب

این میوه‌های گرمسیری، همچنین به عنوان کارامبولا شناخته شده است، دارای گونه‌های شیرین و ترش و بافت آبدار شبیه به آناناس است از آن در سالاد میوه یا به عنوان چاشنی خوراکی در تابستان استفاده می‌شود این میوه سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، به‌ویژه اپیکاتچین است این ترکیب برای قلب سالم در شکلات تیره و چای سبز نیز یافت می‌شود.

افراد مبتلا به مشکلات کلیوی به دلیل سطح بالای اسید اگزالیک، باید از خوردن میوه ستاره اجتناب کنند.

 

توت‌فرنگی

محتوای آب: 91.0درصد

همه انواع توت‌ها غذاهای خوب برای هیدراتاسیون هستند اما آب توت‌فرنگی قرمز آبدار بهترین نوع از این گروه است.

تمشک و زغال‌اخته هر دو در حدود 85درصد آب دارند درحالی‌که تمشک به تنها اندکی بیشتر88.2درصد آب دارد.

 

 کلم بروکلی

محتوای آب: 90.7درصد

کلم بروکلی مانند گل کلم خام به سالاد اضافه می‌شود موقع خوردن، صدای خرد شدن یا شبیه چیزی در زیر دندان و رضایت‌بخش است دارای مقدار زیادی فیبر، پتاسیم، ویتامین A، ویتامین  C است کلم بروکلی تنها سبزیجات کلم (یک دسته‌بندی که شامل کلم و کلم پیچ و اضافه کردن گل کلم) و دارای مقدار قابل‌توجهی از سولفورافن، یک ترکیب قوی که باعث افزایش آنزیم‌های محافظ بدن و سبب خارج کردن گرگرفتگی مواد شیمیایی سرطان‌زا است.

 

گریپ‌فروت

محتوای آب: 90.5درصد

این میوه آبدار، از میوه‌های خانواده مرکبات تند است و تحقیقات نشان می‌دهد که می‌تواند سبب کاهش کلسترول و کوچک کردن دور کمر شود در یک مطالعه، افرادی که یک گریپ‌فروت در یک روز خوردند کلسترول بد (LDL ) 15.5درصد کاهش و تری‌گلیسیرید خود را 27 درصد کاهش داد.

از سوی دیگر خوردن نیمی از یک گریپ‌فروت (حدود 40 کالری) قبل از هر وعده غذایی به افراد رژیمی کمک کرده تا در حدود بیش از سه و نیم پوند در 12  هفته وزن از دست بدهند محققان می‌گویند که ترکیبات در این میوه به سوخت چربی و تثبیت قندخون کمک کرده و در نتیجه سبب کاهش هوس می‌شود.

 

 هویج

محتوای آب: 90.4درصد

هویج یک سبزی ریشه‌ای سرشار از ویتامین است. شما می‌توانید هویج را در انواع رنگ‌ها در کنار رنگ نارنجی سنتی از جمله زرد، قرمز و بنفش پیدا کنید. هویج را می‌توان خام یا پخته و یا در آب و یا مخلوط  مصرف و لذت برد. این سبزی مغذی خواص درمانی بسیاری را فراهم می‌کند.

هویج کوچک اندازه حاوی آب بیشتر از هویج بزرگ است آب هویج بسیار سالم است و ارزش غذایی زیادی دارد. هویج متوسط دارای 25 کالری، 6 گرم کربوهیدرات، 2 گرم فیبر گیاهی، یک منبع عالی از ویتامین A است بیش از 200 درصد نیاز روزانه ویتامین A فقط با خوردن یک هویج فراهم می‌شود.

 بیشتربخوانید:

آداب نوشیدن آب در طب سنتی

 

 

 

طالبی

محتوای آب: 90.2درصد

این خربزه شاداب مقدار کمی کالری فراهم می‌کند درنتیجه حاصل تغذیه‌ای بزرگ است. حدود یک‌چهارم از یک طالبی، حاوی تنها 50 کالری و 100درصد جذب توصیه شده روزانه از ویتامین‌های A و C را ارائه می‌دهد.

برچسب ها: تابستان، گرما، سبزیجات، هندوانه، سالاد، کاهش وزن، گرمازدگی، میوه، کم آبی بدن، گل کلم، سوزش معده، گوجه‌فرنگی، خیار تعداد بازديد: 234 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز