Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:11

22
تیر
10 ماده غذایی ضد اُمیکرون

10 ماده غذایی ضد اُمیکرون

تمرکز بر یک رژیم غذایی مغذی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کند تا در مقابله با ویروس کرونا عملکرد بهتری داشته باشد واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کروناست

تحریریه زندگی آنلاین : تمرکز بر یک رژیم غذایی مغذی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کند تا در مقابله با ویروس کرونا عملکرد بهتری داشته باشد واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر کروناست، با این حال به تازگی یک متخصص تغذیه در دالاس آمریکا، 10 ماده غذایی را که می‌تواند بیشترین سهم را در تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا داشته باشد، معرفی کرده است. در ادامه به این مواد مغذی اشاره می‌کنیم تا هر کدام از آن‌ها که در دسترس شماست به رژیم غذایی خود اضافه کنید:

 

 

 مرکبات

لیمو و پرتقال از خانواده مرکبات  و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ و ویتامین C است که تأثیر خوبی بر دستگاه ایمنی بدن به منظور مقابله در برابر ویروس‌ها دارد.

 بیشتر بخوانید:

باید و نبایدهای مصرف ویتامین ‌D برای پیشگیری از شیوع کرونا

 

 

 

 انار

به دلیل آنتی اکسیدان بالا سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت می‌کند.

 

 میوه‌های توتی

میوه‌های قرمز شامل انواع تمشک‌ و شاتوت‌ غنی از آنتی‌اکسیدان‌های مهم است که سیستم ایمنی را به خوبی تقویت می‌کند.

 

 ادویه‌

ادویه‌ و سبزی‌های خشکی مانند زردچوبه، زیره، کاری، سیر، آویشن، ریحان، رزماری، پونه کوهی، زنجبیل یا حتی زعفران، غنی از آنتی اکسیدان‌ است و برای تقویت سیستم ایمنی کمکی ارزشمند به شمار می‌رود.

 

  آجیل و دانه‌های روغنی

میوه‌های خشک و دانه‌های روغنی منبع خوبی برای تأمین نیازهای بدن هستند که از جمله آن‌ها می‌توان از بادام، گردو یا فندق نام برد.

 بیشتربخوانید:

چرا دوران کرونا باید قهوه بنوشیم؟

 

 

 

 حبوبات

هرچند حبوبات شاید در نگاه اول به نظر نیایند، با این حال منبع مغذی بسیار خوبی برای مصونیت بدن از ابتلا به ویروس‌ها هستند. از جمله این مواد غذایی پرارزش می‌توان به لوبیا قرمز، عدس و نخود اشاره کرد.

 

 ماهی‌های روغنی

ماهی سالمون، ماهی تن، ساردین و ماهی خال‌خالی برای تقویت ایمنی عالی هستند.

 

 چای سبز

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان ضدسرطانی اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است. این ترکیب گیاهی از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد که باعث تخریب سلولی می‌شوند، جلوگیری می‌کند.

 بیشتربخوانید:

تغذیه در دوره نقاهت کرونا؛ پس از بهبودی چه بخوریم؟

 

 

 

 اسفناج

متخصصان علم تغذیه اسفناج را به دلیل محتوای ویتامین C آن‌ها توصیه می‌کنند.

 

کلم‌ بروکلی و پیچ

خانواده کلم‌ها به خاطر تاثیرات شگفت‌انگیزشان بر سلامتی شناخته می‌شوند. در میان کلم‌ها اما کلم بروکلی و کلم پیچ غنی از ویتامین C است که  به بدن در برابر هجوم ویروس‌ها کمک می‌کند.

برچسب ها: رژیم غذایی، چای سبز، انار، آجیل، زعفران، ویتامین c، زردچوبه، واکسیناسیون، حبوبات، تقویت سیستم ایمنی بدن، ویروس کرونا تعداد بازديد: 186 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز