Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 20 آذر 1403 - 20:44

29
اردیبهشت
دلایلی برای مصرف بیشتر فیبر

دلایلی برای مصرف بیشتر فیبر

طبق تحقیقات اخیر مصرف بیشتر فیبر برای داشتن باکتری های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک در روده حائز اهمیت می باشد

 براساس یک مطالعه جدید، بزرگسالان سالمی که روزانه رژیم غذایی متنوعی حاوی حداقل ۸ تا ۱۰ گرم فیبر محلول در چربی می‌خورند، میکروب‌های مقاوم کمتری در برابر آنتی بیوتیک دارند.


 میکروب‌هایی که در برابر آنتی بیوتیک های مختلف متداول مانند تتراسایکلین و آمینوگلیکوزید مقاومت دارند، منبع خطر برای افراد در سراسر جهان هستند که احتمالاً در طول دهه‌های آینده بدتر می‌شوند.

مقاومت ضدمیکروبی در افراد تا حد زیادی در میکروبیوم روده آنها مستقر است، جایی که میکروب‌ها برای زنده ماندن در تماس با آنتی بیوتیک ها، حامل استراتژی‌های رمزگذاری شده ژنتیکی هستند.


سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات تغذیه انسان ARS در کالیفرنیا، می‌گوید: «نتایج به طور مستقیم به این ایده منجر می‌شود که اصلاح رژیم غذایی این پتانسیل را دارد که یک سلاح جدید در مبارزه با مقاومت ضدمیکروبی باشد.»

در این مطالعه، محققان به دنبال ارتباط خاص بین میزان ژنهای مقاوم آنتی بیوتیکی در میکروب‌های روده انسان با فیبر و پروتئین حیوانی در رژیم‌های غذایی بزرگسالان بودند.

یشتربخوانید:

خواص شگفت آور تخم کدو



محققان دریافتند مصرف مداوم رژیم غذایی با میزان بالاتر فیبر و مقادیر کمتر پروتئین، به ویژه گوشت گاو و گوشت خوک، با سطح پایین‌تر ژن‌های مقاومت ضدمیکروبی (ARG) در بین میکروب‌های روده آنها ارتباط داشت.

کسانی که کمترین سطح ARG را در میکروبیوم های روده خود دارند نیز فراوانی بیشتری از میکروب‌های بی هوازی داشتند؛ باکتری‌هایی که هنگام وجود اکسیژن شکوفا نمی‌شوند و مشخصه‌ای از روده سالم با التهاب کم هستند.

اما میزان پروتئین حیوانی در رژیم غذایی پیش بینی کننده سطح بالای ARG نبود. قوی‌ترین شواهد، مربوط به ارتباط مقادیر بالاتر فیبر محلول در رژیم غذایی با سطح پایین‌تر ARG ها بود.

فیبر محلول در آب، نوع اصلی فیبر موجود در دانه‌هایی مانند جو و جودوسر؛ حبوبات مانند لوبیا، عدس و نخود فرنگی؛ دانه‌ها مانند دانه چیا و آجیل؛ و برخی از میوه‌ها و سبزیجات مانند هویج، انواع توت‌ها، کنگر فرنگی، کلم بروکلی و کدو حلوایی است.

رژیم غذایی ما مواد غذایی را برای میکروب‌های روده فراهم می‌کند. از اینرو آنچه ما می‌خوریم ممکن است راه حلی برای کاهش مقاومت ضد میکروبی از طریق اصلاح میکروبیوم های روده باشد.

 بیشتربخوانید:

آشنایی با خواص شگفت انگیز گل کلم

خواص و ارزش غذایی کلم بروکلی

 

 

برچسب ها: رژیم غذایی، سبزیجات، فیبر، یبوست، گوشت، آنتی بیوتیک، حبوبات تعداد بازديد: 314 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز