هندیها میگویند: «فلفل باید با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن غذا را خوشمزهتر کند» اما چرا آنها اینگونه غذاها را میخورند و فواید خوردن فلفل چیست؟
منبع سرشار ویتامین c
فلفل از منابع ویتامین C و کاروتن ها محسوب میشود. در 100 گرم فلفل دلمه ای قرمز یا سبز و فلفل معمولی خام به ترتیب 140، 120 و 120 میلی گرم ویتامین C وجود دارد.فلفل به علت داشتن مقادیر زیادی ویتامین C ، یکی از داروهای خوب سرماخوردگی است به طوری که مصرف منظم آن در برنامه غذایی، شدت و طول مدت سرماخوردگی را کاهش میدهد.خوردن 50 گرم فلفل دلمهای (یک سوم از یک فلفل متوسط) میتواند تمام نیاز یک فرد بزرگ سال به ویتامین C را برطرف کند.
بیشتر بخوانید:
با فواید بی نظیر فلفل سیاه آشنا شوید!
فلفل تندبهتر است یا فلفل شیرین؟
کاهش دردهای روماتیسم و آرتروز
مقادیر بالای کاپسیسین موجود در فلفل باعث کاهش التهاب در بدن میشود و درد ناشی از روماتیسم و آرتروز را کاهش می دهد. برای کاهش درد حتی میتوانید فلفل را به صورت موضعی روی عضلات بمالید.همچنین تحقیقات نشان داده است که کاپسیسین به درمان درد عضلانی و دردهای ناشی از سیاتیک و پوکی استخوان کمک میکند.
تنظیم انسولین خون
کاپسیسین موجود در فلفل هندی، با تنظیم سطح انسولین خون به کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند و همچنین برای کاهش کلسترول خون افراد دیابتی مفید است.فلفل هندی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش میدهد.
ضد سرطان
از فلفل میتوان در درمان سرطان و حتی پیشگیری از ابتلا به این بیماری استفاده کرد. فلفل، به عنوان یک ترکیب ضد سمی عمل می کند و مانع از فعالیت ترکیبات سرطان زا در بدن میشود و از تشکیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری میکند.
برای همین است که بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی در کشورهایی که به طور سنتی مصرف فلفل بالاست( مثل هندوستان)، میزان مرگ و میر به دلیل ابتلا به سرطان به طور چشمگیری پایینتر است.
کمک به لاغر شدن
فلفل دلمه ای یکی از کم کالری ترین سبزی ها و یکی از بهترین مواد غذایی برای لاغر شدن است. هر 100 گرم آن، تنها 15 کالری انرژی دارد. این سبزی فیبر زیادی دارد و در هر 100 گرم آن، 2 گرم فیبر یافت می شود ضمن این که با خوردن فلفل متابولیسم بدن خود را بالا خواهید برد.