Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 17:20

26
دی
نکاتی در مورد بخور نخورهای سبزیجات

نکاتی در مورد بخور نخورهای سبزیجات

بعضی از قسمت های سبزیجات را نباید بخورید چون ممکن است سم زیادی در آنجا نهفته باشد

به گزارش خراسان : بارها درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را خوانده ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج  نوع از این محصولات داریم:

 

1- گوجه فرنگی 

اگر قسمت‌های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت‌ها را جدا کنید و دور بریزید؛ چون سم اضافه داخل  این قسمت‌ها تجمع یافته است.

2- خیار

برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد .

بیشتربخوانید:

ایمنی غذا در مراکز تهیه و توزیع غذا

 

 

 

3- هویج

در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می‌کند. نیترات در بدن در اثر استرس و ... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می‌شود که سرطان‌زاست .

4- سیب‌زمینی

هر چه سیب زمینی بزرگ‌تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب زمینی ریزتر سالم است . همچنین از خرید سیب‌زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید .

5- پیاز

حتما پیاز رنگی خریداری کنید زیرا پیاز سفید به علت این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می‌کند؛  بهتر است پیاز را هم مانند سیب‌زمینی  کوچک خریداری کنید.

6- مغز کاهو

مغز وسط کاهو را نخورید زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است .

 بیشتر بخوانید:

ریتم موزون قلب با گیاه خواری

 

برچسب ها: کاهو، گوجه فرنگی، سبزیجات، سیب زمینی، پیاز، محصولات کشاورزی، سموم تعداد بازديد: 257 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز