Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:07

28
مهر
کاهش خطر افسردگی با مصرف قارچ

کاهش خطر افسردگی با مصرف قارچ

مصرف قارچ می تواند روی سلامت روان افراد تاثیر مثبت بگذارد و از بروز افسردگی تا حدودی پیشگیری کند

به گزارش مهر :محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا از داده های مربوط به رژیم غذایی و سلامت روان جمع آوری شده از بیش از ۲۴۰۰۰ بزرگسال آمریکایی در فاصله سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ استفاده کردند. آنها دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند.


به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکن است نقش حفاظتی در برابر آسیب سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.

 سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین هستند؛ ضد التهابی که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکن است خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علائم افسردگی را نیز کاهش دهد.»

بیشتربخوانید:

قارچ از دیدگاه طب سنتی


قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می کند. علاوه بر این، برخی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ممکن است بروز فاکتورهای نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می تواند بر پیشگیری از اختلالات عصبی از جمله افسردگی تأثیر بگذارند.


قبل از این تحقیق، مطالعات کمی برای بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است و اکثر آنها آزمایشات بالینی با کمتر از ۱۰۰ شرکت کننده بوده اند. محققان معتقدند این مطالعه اهمیت بالینی و سلامت عمومی مصرف قارچ را به عنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و پیشگیری از سایر بیماری ها برجسته می کند.

بیشتربخوانید:

قارچ یا روغن ماهی گیاهی؟

برچسب ها: افسردگی، قارچ، اضطراب، خواص قارچ تعداد بازديد: 465 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز