Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:14

3
بهمن
قهوه و چای پُررنگ در زمان امتحانات ممنوع!

قهوه و چای پُررنگ در زمان امتحانات ممنوع!

نسرین علیزاده گفت: در اثر اضطراب و استرس، میزان ترشح هورمون آدرنالین و کورتیزول در بدن افزایش می‌یابد و به بدن کمک می‌کند تا انرژی بیشتری برای مقابله با شرایط استرس داشته باشد.

به گزارش ایسنا،  مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: از خوردن قهوه و چای پر رنگ در زمان امتحانات خودداری کنید، ولی چای کم رنگ مفید است.

نسرین علیزاده با اشاره به استرس و اضطراب دانش آموزان و دانشجویان در زمان امتحانات گفت: در اثر اضطراب و استرس، میزان ترشح هورمون آدرنالین و کورتیزول در بدن افزایش می‌یابد و به بدن کمک می‌کند تا انرژی بیشتری برای مقابله با شرایط استرس داشته باشد.

وی بیان کرد: مواد کافئین دار مانند قهوه و چای و حتی برخی کاکائو‌ها در کوتاه مدت سبب بیداری و تمرکز حواس می‌شوند، اما خواص آن در مدت چند دقیقه برعکس شده و باعث برهم خوردن تمرکز و حتی کاهش یادگیری و در نتیجه افزایش استرس و اضطراب در فرد می‌شود.

علیزاده بیان کرد: آب‌میوه‌های صنعتی به دلیل داشتن شکر و مواد افزودنی، نامناسب هستند و به دلیل این که انرژی زیادی را در لحظه‌ای کوتاه تخلیه و آزاد می‌کند، استرس‌زا هستند.

وی مصرف آب را تسکین بخش خواند و افزود: در طول روز، آب کافی بیاشامید و بیش از نیم ساعت پیش از غذا و یک تا دو ساعت پس از غذا نوشیدن آب اشکالی ندارد، اما آشامیدن آب و نوشیدنی‌ها در وسط غذا سبب اختلال هضم و ایجاد نفخ می‌شود.

علیزاده مصرف لبنیات را در کاهش استرس دانش آموزان موثر دانست و گفت: مصرف روزانه یک لیوان شیر برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان موثر است.

وی خاطرنشان کرد: در ساعات مطالعه از خوردن ماست ترش و دوغ ترش که موجب خواب آلودگی است بپرهیزید و خوردن روزانه شیر و همچنین ماست شیرین را فراموش نکنید.

برچسب ها: چای، قهوه، کافئین، مضرات قهوه تعداد بازديد: 224 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز