به گزارش خبرگزاری مهر، تیرنگ نیستانی، اظهار داشت: براساس مطالعات انجام شده، دریافت زیاد پالم میتواند زمینهساز برخی مشکلات باشد و گاهی نیز میتواند تأثیری نداشته باشد. شیر وقتی از پستان گاو دفع میشود، حدود ۳ درصد چربی دارد و شیری که به عنوان شیر نیمچرب مصرف میکنیم، 5/2 درصد چربی دارد، بنابراین این شیر با وجود چربی، نمیتواند پالم داشته باشد.
مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، ادامه داد: مواد لبنی پرچرب همچون ماست میتواند ۵ تا ۷ درصد چربی داشته باشد و تصور عموم بر این است که باید به این مواد لبنی، خامه اضافه شود، اما گاهی از چربیهای گیاهی استفاده میشود، البته افرادی که شیر نیمچرب یا کمچرب استفاده میکنند، نباید دغدغه روغن پالم افزوده داشته باشند، چون چربی چه پالم و چه چربی لبنی، گران و هزینهبر است. نیستانی، تمرکز گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور را بر ریزمغذیها، غنیسازی و مراقبت تغذیه در کشور دانست اظهار داشت که البته مطالعات بالینی مرتبط با همین موضوعات را انجام میدهیم.