شما میتوانید به چای برگ به، مقداری لیمو، زنجبیل و عسل را هم بیفزایید و به عنوان دمنوش میل کنید. این میوه سرشار از ویتامینهای آ، ب و املاح آهکی و تانن، پروتئین، لیپید و آب است.
افرادی که دچار بیماریهای حاد ورم رودهای، خونریزیهای قاعدگی و بواسیر میشوند، میتوانند از دمنوش میوه به یا برگ آن استفاده کنند. این میوه نه تنها میتواند سیستم دستگاه گوارش را تقویت کند، بلکه در بهبود مخاط و سرفههای مکرر افراد موثر خواهد بود.
بیشتربخوانید:
خواص «خرمالو» را بشناسید
دانههای داخل میوه «به»، خاصیت بی نظیری در بهبود بیماریها دارد. لعاب دانه «به» برای درمان سرماخوردگی، مخاط ریه، سرفه و انواع زخمها کاربرد دارد. شکوفه این میوه در رفع انواع سردردها، مشکلات دستگاه گوارش و بیماریهای ریوی نقش بسزایی دارد و به عنوان داروی گیاهی استفاده میشود. طبق بررسیهای انجام شده، برگ درخت به حاوی پکتین است که به گردش خون کمک میکند و در نتیجه مصرف منظم آن برای فشار خون نرمال موثر است. به دارای ویتامینهای A، B و C و همچنین املاحی مانند پتاسیم، روی، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و سلنیم است لذا از آن جایی که یک مولتی ویتامین کامل محسوب میشودمصرف این میوه برای درمان لاغری و جلوگیری از چاقی توصیه میشود. در ضمن، چون «به» دارای ویتامین E و آنتی اکسیدان است بنابراین از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند.
بیشتربخوانید:
آشنایی باخواص شگفت انگیز زعفران برای سلامتی
آشنایی با فواید گل کلم ؛ از سلامت قلب تا پوست