به گزارش اسپوتنیک، کارشناسان علوم تغذیه لیستی از محصولاتی منتشر کرده اند که خوردن خام آنها برای سلامتی مضر باشد.
در این مقاله خاطرنشان میشود که امروزه رژیم غذایی خام به یکی از روندهای مد و جنبههای یک سبک زندگی سالم تبدیل شده است. با این حال، همه غذاهای خام سالم نیستند. برخی از آنها میتواند به سلامت بدن اسیب برساند.
اول از همه، خوردن کالباسها به صورت خام توصیه نمیشود. این محصولات ممکن است حاوی لیستریا، یک باکتری خطرناک باشند که میتواند دستگاه گوارش را مختل کرده و باعث مسمومیت شود.
بیشتربخوانید:
راهکارهای خانگی درمان سندرم روده تحریک پذیر
لوبیا در بین محصولات خام خطرناک در جایگاه دوم قرار دارد. این حبوبات غالباً حاوی مواد سمی مضر هستند که فقط با قرار گرفتن در معرض حرارتی از بین میروند. بدون پخت و پز کامل، لوبیا همچنین میتواند دستگاه گوارش را مختل کند. میگو و سیب زمینی خام نیز برای سلامتی مضر هستند. میگو اغلب حاوی سموم دفع آفات هستند.
هنگام صحبت از سیب زمینی، باید به شرایط نگهداری آن توجه کنید. به طور کلی سیب زمینی گیاه کاملاً بی خطر است، اما اگر بعد از مدت طولانی ذخیره جوانه زنی شروع به جوانه زنی کند، باکتریهایی که روی جوانهها تشکیل میشوند، وارد غده سیب زمینی میشوند و حتی اگر جوانهها قطع شود، در آن غده قرار میگیرند.
کارشناسان توصیه میکنند از خوردن قارچ، ریواس، شاخههای بامبو به صورت خام نیز پرهیز کنید.
بیشتربخوانید:
مرگبارترین مواد غذایی جهان که فکرش را هم نمیکنید
مزایا و معایب رژیم خام گیاه خواری
رژیم خام خواری چه مزیت ها و معایبی دارد؟
میوه و سبزیجات مفید برای بیماران دیابتی
این مواد غذایی «سم طبیعی» دارند!