کشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین سایر کشورها از نظر محصولات مرکباتی، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد؟! شهرت جهانی دارد.
ولی بعضیها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی مینامند. چنانکه میدانید کشور عمان فاقد هر نوع محصولات مرکباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است!
در مورد استفاده از لیمو عمانی نیز همانطور که قبلا توضیح داده ام، بهتر است به جای سوراخ کردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هستههای آن را خارج کنید و به همین صورت داخل خورش استفاده کنید تا به جای طعم پوست لیمو، از طعم و عطر خود لیمو بهرهمند شوید.
بعضیها نیز از گرد لیمو عمانی استفاده میکنند که در بعضی از خوراک، باعث کدر و تیره شدن رنگ خوراک میشود؛ و معروفترین روش استفاده از لیمو عمانی نیز همان روش خیساندن در آب ولرم و بعد سوراخ کردن پوست لیمو و استفاده از آن داخل خورشهاست که راجع به این موضوع قبلا کاملا توضیح داده ام.
در این روش بیشتر از آنکه عطر و مزه لیمو داخل خورش شود، خورش مزه پوست لیموی خشک شده میگیرد و روش زیاد جالبی به نظر نمیرسد. ((البته با نهایت احترام به پیشکسوتانی که همچنان از این روش استفاده میکنند عقیده و تجربه و تحقیقات شخصی را بیان کردم))
منبع: بیتوته