تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه
براساس مطالعات دانشگاه کلمبیا ارتباط بسیار جدی بین فعل و انفعالات غذائی و بیماری ALS وجود دارد پیشرفت این بیماری که به واسطه اختلالات عصبی شدید بوجود میآید و در نهایت به فلج اندامها و تنفس منجر میشود و شانس زندگی بیمار را کوتاه مینماید (از 20 الی 48 ماه) میتواند با استفاده از مواد غذائی دارای آنتیاکسیدان بالا تحت مراقبت قرار گرفته و روند بیماری را کندتر نماید.
همچنین بیینید: خرید کتاب تغذیه و سرطان
بر همین اساس محققین براین باورند، که مبتلایان به بیماری ALS بایستی از غذاهائی مصرف کنند که دارای آنتیاکسیدان و کاروتن بسیار بالائی هستند و همینطور استفاده و مصرف غلات و فیبر زیاد همچنین مصرف ماهی و مرغ و بوقلمون آنها متذکر شدهاند که اینگونه از رژیم غذائی البته برای اکثر بیماریها و مشکلات، مناسب هستند و اگر همه بتوانند اینگونه تغذیه کنند، از بسیاری بیماریها رهائی مییابند.
هر چند تغذیه راه درمان نمیباشد، اما پژوهشگران معتقدند تغذیه عامل مهمی میباشد و خوردن شیر و همچنین گوشت قرمز میتواند وخامت این بیماری را تشدید نماید.