Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:44

28
اردیبهشت
چقدر میوه بخوریم؟

چقدر میوه بخوریم؟

میوه‌ها تأمین‌كننده آب، ویتامین‌ها، املاح، فیبر غذایی و تركیبات سلامتی‌بخش گیاهی مورد نیاز بدن انسان هستند. دریافت روزانه مقدار كافی از میوه‌ها باعث حفظ سلامتی، شادابی و طراوت پوست می‌شود.

انستيتو تحقيقات تغذيه‌ای و صنايع غذايی كشور؛ معاونت پژوهشی  كميته علمی آموزش همگانی

 

  

ميوه‌ها

یكی از مهم‌ترین گروه‌های غذایی كه برای حفظ سلامتی، شادابی و تنظیم عملكرد بخش‌های مختلف بدن لازم و ضروری است، گروه میوه‌ها می‌باشد. مواد غذایی این گروه تأمین‌كننده آب، ویتامین‌ها، املاح، فیبر غذایی و تركیبات سلامتی‌بخش گیاهی (رنگدانه‌ها) مورد نیاز بدن انسان هستند. دریافت روزانه مقدار كافی از میوه‌ها باعث حفظ سلامتی، شادابی و طراوت پوست می‌شود. 

مواد غذایی گروه میوه‌ها

این گروه مواد غذایی شامل انواع میوه‌های تازه، آبمیوه‌های تازه طبیعی، كمپوت میوه‌ها و میوه‌های خشك (خشكبار) می‌باشد. 

مقدار توصیه‌شده روزانه میوه‌ها

لازم است روزانه 4-2 واحد از مواد غذایی این گروه در برنامه غذایی گنجانده شود. هر واحد از این گروه برابر است با یك عدد میوه متوسط مثل سیب، موز كوچك نه متوسط، پرتقال یا گلابی، نصف گریپ‌فروت یا نصف لیوان میوه‌های ریز مانند توت، انگور، انار و ... و یا نصف لیوان میوه پخته یا كمپوت میوه یا یك‌چهارم لیوان میوه خشك یا خشكبار (مانند انواع برگه‌ها) و یا سه‌چهارم لیوان آبمیوه تازه طبیعی.  

نحوه انتخاب صحیح میوه‌ها

میوه‌ها از نظر محتوای ویتامینی و املاح با هم متفاوتند. مثلاً انواع توت‌ها و مركبات مثل پرتقال و نارنگی ویتامین C بیشتری نسبت به سیب دارند و سیب و موز مقدار بیشتری پتاسیم دارند، بنابراین اصل تنوع در انتخاب نوع میوه‌های مصرفی روزانه باید رعایت گردد.

 

برچسب ها: خواص میوه ها، میوه ها، انتخاب میوه ها، مقدار مصرف میوه، گروه غذایی میوه ها و سبزیجات، انواع میوه، ویتامین میوه ها، کمپوت میوه ها تعداد بازديد: 1430 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز