Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:26

2
مهر
رژیم غذایی مردم اسپانیا (1)

رژیم غذایی مردم اسپانیا (1)

رژیم غذایی اسپانیایی متشکل از تعداد زیادی از مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات مانند میوه‌ها، سبزیجات، سیب‌زمینی سرخ شده، برنج، رول شیرین و شکلات شیرین گرم است.

مهدی وجدی سیس؛ کارشناس تغذیه

 

در اسپانیا، رژیم غذایی معمول شامل یک صبحانه کوچک، یک میان وعده ظهر، یک ناهار بعد از ظهر بزرگ، یک میان وعده بعد از ظهر  و یک وعده غذایی شب است.

ماهی، تخم‌مرغ، سوسیس گوشت خوک، پنیر، گیاهان و ادویه‌جات مواد تشکیل دهنده مشترک رژیم غذایی اسپانیا می‌‌باشد.

غذای نواحی مختلف اسپانیا متفاوت است ولی تقریبا همگی این ویژگی‌ها را دارند

- استفاده از روغن زیتون، سیر و پیاز

- استفاده از نان به همراه غذا

- مصرف سالاد، به خصوص در تابستان

کشوری که مردم آن در غذاهایشان بیش از هر ادویه‌ای، زعفران می‌ریزند. حتی روغن مصرفی‌شان روغن زیتون است که با طعم‌های مختلف از جمله فلفلی در غذا استفاده می‌‌شود. 

عادت‌‌های غذایی مردم اسپانیا

زیتون، روغن زیتون، سیر و فلفل اجزای جدانشدنی غذاهای اسپانیایی هستند. در واقع این چند ماده تعریف درست و دقیقی از غذاهای اسپانیایی به شما می‌‌دهد.

البته به غیر از صبحانه، زیرا صبحانه اسپانیایی‌‌ها بسیار مختصر بوده و با یک فنجان قهوه و گاهی اوقات یک تکه نان همراه کمی مربا به اتمام می‌‌رسد.

یکی دیگر از نوشیدنی‌‌های صبحانه، شیر همراه کرم کارامل است. بچه‌‌هایی که به مدرسه می‌‌روند هم حدود ساعت ۱۰ یک ساندویچ کوچک همراه با آب پرتقال می‌‌خورند.

به غیر از پایتخت اسپانیا یعنی مادرید اگر قصد خوردن صبحانه بیرون از منزل را داشته باشید تقریبا می‌‌توان گفت آرزویی محال است چرا که اغلب رستوران‌‌ها خیلی دیر آغاز به کار می‌‌کنند.

خوراک عمده اسپانیایی‌‌ها غذاهایی است که از زمان سلطه مسلمانان بر این کشور رایج شده‌اند، علاوه بر آن، برخی از غذاهای بومی آمریکایی‌‌ها اسپانیایی‌‌ها به اروپا معرفی کرده‌اند.

از قدیم، وعده اصلی غذای اسپانیایی‌ها در روز حدود ساعت 2 تا 4 بعد از ظهر و در شب 9 تا 11 شب بوده است.

اکثر مردم حدود ساعت 5 تا 6، یک نوع غذای سبک به نام مریندا (merienda) و یا بکودیلو (bocodillo) (یک نوع ساندویچ) به همراه یک نوشیدنی گرم می‌‌خورند.

در شام رسمی، میزبان محل نشستن افراد را معین می‌‌کند و ابتدا زنان و افراد مسن می‌‌نشینند.

دست‌ها در طول غذاخوردن باید روی میز باشد نه روی لباس. در پایان غذا کارد و چنگال را کنار هم در بشقاب می‌‌گذارند.

صبحانه سبک است و شامل قهوه، شکلات داغ، نان و مربا  یا چورو (churro) است (تکه‌‌های خمیر سرخ شده، مخلوط باشکر ).

برای میان وعده‌‌های روزانه از غذاهای گوشتی، ماهی، سالاد، میوه و پنیر استفاده می‌‌کنند.

اسپانیایی‌‌ها در غذاهای جدیدشان از سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل، لوبیا و روغن زیتون استفاده می‌‌کنند.

در نواحی شمال از کره و روغن خوک استفاده می‌‌شود. 

صبحانه در اسپانیا

صبحانه در اسپانیا ساده اما واقعا خوشمزه است. نان با  سیر تازه و مقدار زیادی از گوجه فرنگی رسیده، پس از آن اندکی روغن زیتون و نمک. می‌توان مخلفاتی نظیر  پنیر، ژامبون یا سوسیس را هم به آن افزود.

مردم اسپانیا معمولا غذای زیادی در وعده صبحانه مصرف نمی‌کنند.

گهگاهی، صبحانه از یک املت اسپانیایی با ژامبون و یا رول تست با گوجه فرنگی خرد شده، روغن زیتون و نمک تشکیل شده است.

ناهار در اسپانیا

به طور سنتی، ناهار بزرگترین وعده غذایی در اسپانیا است.

معمولا از 2 تا 5 ظهر ناهار طول می‌‌کشد اغلب شامل غذاهای مختلف است. ممکن است با یک سوپ یا ژامبون شروع شود و بعد از آن گوشت یا ماهی خوردن شروع می‌‌شود.

وعده غذایی اصلی به طور معمول حاوی مقادیر زیادی از سیر و روغن زیتون و نان است.

غذاهای سنتی اسپانیایی شامل ساردین کبابی، ماهی تن باسک و نوعی غذای سیب زمینی، نخود با سوسیس و پائلا، یک ظرف برنج زعفرانی حاوی ماهی و یا مرغ است.

اسپانیا سبک منحصر به فردی از ناهار به خود اختصاص داده است که با نام تاپاس مشهور است. وعده‌‌های غذایی تاپاس اساسا ازانواع غذاها تشکیل شده است.

تاپاس نوعی مزه است، سبک و کوچک بوده و آن را قبل از ناهار و شام می‌خورند.

محبوبیت وعده‌‌های غذایی سبک‌‌های تاپاس ایده‌ای برای کنترل رژیم غذایی اسپانیایی‌‌ها است و اثبات این موضوع  است که هر چیزی  در حد اعتدال خوب است

شام در اسپانیا

معمولا بین 9 بعد‌ازظهر و نیمه  شب صرف می‌‌شود. در اسپانیا، شام بسیار سبک‌تر از ناهار و ممکن است از یک املت اسپانیایی سیب زمینی، سالاد و سوپ سرد باشد.

شام تقریبا همیشه با یک سالاد سبز رنگ همراه است.

گاهی اوقات، شام به تاپاس محدود است، که یک غذای سبک که شامل انواع اقلام-اشتها آور مانند: میگو، سوسیس، کوفته، ژامبون، کالباس، پنیر و زیتون است. 

میان وعده در اسپانیا

تاپاس یک انتخاب میان وعده محبوب در بین مردم است هنگامی که تاپاس به عنوان یک میان خورده می‌‌شود، افراد تمایل برای شام غذای سبک‌تری مصرف کنند.

نان با ژامبون یا کالباس یک میان وعده معمول است که توسط کودکان اواخر بعد‌ازظهر مصرف می‌‌شود...

 

 

برای خواندن بخش دوم -رژیم غذایی مردم اسپانیا- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: عادات غذایی اسپانیایی ها، غذای اسپانیایی، ناهار در اسپانیا، شام در اسپانیا، صبحانه در اسپانیا، میان وعده اسپانیایی، رژیم غذایی مردم اسپانیا تعداد بازديد: 1315 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز