Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:47

9
بهمن
خمیردندان مناسب شما کدام است؟

خمیردندان مناسب شما کدام است؟

اگر در مرتب مسواک زدن و نخ دندان کشیدن تنبلی می کنید، باید گفت که هیچ خمیردندانی نمی تواند جلوی فساد دندان هایتان را بگیرد. اما افرادی که به راهنمایی های دندانپزشکان خود اهمیت می دهند، می توانند لبخند زیبای خود را همیشه حفظ کنند. خمیردندان های متنوعی در ب

گروه ترجمه تحریریه زندگی آنلاین

 

اگر دندان های زردی دارید...

خمیردندان های سفیدکننده، حاوی مواد ساینده ملایمی هستند که دندان ها را صیقلی داده و از تجمع لکه های اضافی روی دندان جلوگیری می کند- اما آنها نمی توانند روی دندان هایی که به مدت طولانی زرد شده اند، اثری داشته باشند. برای داشتن دندان های سفیدتر باید به سراغ خمیردندان های حاوی ساینده های سیلیکونی اصلاح شده بروید. خمیردندان های "رامبراند" و "اولترا بریت" از این نوع خمیردندان ها هستند. اما اگر پس از یک ماه استفاده به نتیجه دلخواه نرسیدید، با دندانپزشک مشورت کنید. (تصویر1)

اگر دندان هایتان دچار کرم خوردگی می شوند...

هر روز و تمام روز، نواری چسبنده از باکتری ها تلاش می کنند روی دندان های شما جاخوش کنند. این نوار چسبنده، پلاک دندان نامیده می شود و با برخی از خوراکی ها- عمدتا قندها – در تعامل است و با تولید اسید، شروع به خوردن مینای دندان کرده و حفره های کوچکی روی آنها به وجود می آورد.

راه حل؟

 فلوراید معدنی که ضدایجاد حفره طبیعی است، راه حل مناسبی می باشد. این ماده به روی دندان ها نشسته و آنها را از اسیدهای تولیدکننده حفره، محافظت می کند. البته بیشتر خمیردندان ها حاوی فلوراید هستند اما آن دسته از خمیردندان هایی که رویشان( ضد حفره- Anti-cavity) نوشته شده است، برای این کار بهتر می باشند. از یکی از خمیردندان های ضدحفره می توان به "کلگیت پرویدنت" اشاره کرد. (تصویر2)

اگر دندان و لثه های حساسی دارید.....

گاهی اوقات با وجود مرتب مسواک زدن و نخ دندان کشیدن، دندان ها و همچنین لثه ها، حساس و دردناک می شوند. وقتی مینای دندان که پوششی برای دندان محسوب می شود، از بین می رود، مجاری لانه زنبوری ریز پر از مایع زیر آن بیرون می افتد و بدین ترتیب دندان ها حساس می شوند. مسواک زدن شدید و غیراصولی و معمولا با مسواک زبر، عقب نشستن لثه ها، خوردن غذاهای اسیدی و دندان قروچه، مینای دندان را از بین می برند. دراینگونه مواقع تغییر شدید دمای دهان باعث جابه جا شدن سریع مایع درون مجاری زیر مینا و درنتیجه موجب درد در دندان می شود. همچنین تحلیل لثه ها، ریشه های زیرین دندان ها را بدون محافظ گذاشته و باعث حساسیت آنها می شود. خمیردندان های حاوی مواد ضدحساسیت مانند کلرید استرانسیم و پتاسیم نیترات مناسب افرادی است که دندان و لثه های حساس دارند. از میان این نوع خمیردندان ها می توان به "سنسوداین" اشاره کرد.(تصویر3)

اگر دندان هایتان جرم دارد...

در حقیقت جرم دندان، تجمع محکم و سخت شده پلاک های میکروبی است که به دندان ها چسبیده‌ اند و با مسواک زدن نیز تمیز نمی ‌شوند. هدف ازمسواکزدن حذف پلاک میکروبی است. پلاک میکروبی نه تنها باعث پوسیدگی دهان می‌ شود، بلکه فعالیت میکروب ها ی موجود در آن به لثه آسیب زده و ایجاد التهاب در لثه می کنند. اگر شخصی خوب مسواک نزند، پلاک های میکروبی کاملاً حذف نمی‌ شوند و به تدریج بر ضخامت آنها افزوده می‌ شود، پلاک های میکروبی ضخیم شده، تحت تأثیر کلسیم بزاقی می‌ توانند به مواد معدنی موجود در دندان، اتصال شیمیایی پیدا کنند. این فرآیند منجر به تشکیل جرم می‌شود. خمیردندان های ضدجرم ، دارای موادی هستند که جلوی سخت شدن پلاک های میکروبی را می گیرد. از برخی از این خمیردندان ها می توان به "کرست" اشاره کرد. ( تصویر4)

اگر به دنبال خمیردندان طبیعی هستید...

خمیردندان های کاملا طبیعی و گیاهی نیز، ضد میکروب های موثری هستند. از این نوع خمیر دندان ها می توان به " تامزآومین" اشاره کرد. این خمیردندان علاوه بر سفیدکنندگی، ضدمیکروب خوبی هم است.(تصویر5)

اگر دندان مصنوعی دارید...

بنابرنظر دندانپزشکان، خمیردندان هایی که برای دندان های معمولی خوب هستند، مناسب دندان های مصنوعی هم می باشند. اما مراقب باشید از خمیردندان هایی که درصد مواد سایندگی آنها کم است استفاده کنید تا دندان های مصنوعی تان، خراش برندارند. از خمیردندان های مناسب دندان مصنوعی می توان به "فیکسودنت " اشاره کرد.(تصویر6)

برچسب ها: بهداشت دهان و دندان، خمیردندان مناسب با دندان، خمیر دندان جرمگیر، خمیردندان سفیدکننده، خمیردندان دندان مصنوعی، رفع زردی دندان، انتخاب خمیردندان، مصرف خمیردندان تعداد بازديد: 1652 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز