Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 12:30

29
آبان
سالاد روسی

سالاد روسی

ابتدا یك لایه سیب‌زمینی در كاسه نسبتا گودی بریزید و قدری از مخلوط سس و خامه را رویش بمالید. آن‌گاه قدری گردو بپاشید و یك لایه مرغ رویش بریزید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 6 -8 نفر

سیب‌زمینی پخته و خردكرده         4 عدد متوسط

سس مایونز                              حدود 100 گرم

خامه ساده                              حدود 50 گرم

گردوی خردكرده                        100 گرم

سینه مرغ پخته و خردكرده        1 عدد

قارچ خردكرده و تفت داده           500 گرم

تخم‌مرغ پخته و خردكرده           5 عدد

 

روش تهیه سالاد روسی

ابتدا یك لایه سیب‌زمینی در كاسه نسبتا گودی بریزید و قدری از مخلوط سس و خامه را رویش بمالید. آن‌گاه قدری گردو بپاشید و یك لایه مرغ رویش بریزید.

سپس قدری سس بمالید و گردو، قارچ و تخم‌مرغ را به ترتیب روی مواد فراهم كرده قرار دهید و لابه‌لای آنها سس بمالید. حالا روی سالاد را با گردو بپوشانید و رویش را خوب بفشارید تا مواد سالاد به هم بچسبد.

اكنون سالاد را به مدت تقریبی 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید تا كاملاً خنك شود و بعد میل كنید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد روسی، سالاد روسی، آموزش سالاد روسی، مواد لازم سالاد روسی، تهیه سالاد روسی تعداد بازديد: 1233 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز