Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:50

17
آبان
شيرينی انجيری

شيرينی انجيری

كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم شيرينی انجيری

كره                                              150 گرم
پودر شكر                                      80 گرم
وانیلین                                         یك‌چهارم قاشق چایخوری
تخم‌مرغ                                        1 عدد
آرد                                               330 گرم
مربای انجیر بدون شهد و خرد كرده     به میزان لازم

روش تهیه شيرينی انجيری

كره، پودر شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را اضافه كنید تا مایه خمیر شود (خمیر چسبنده است). حالا خمیر را در كیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. اینك وسط هر خمیر به اندازة یك قاشق چایخوری از مربای انجیر بگذارید و 4 گوشة آن را با دست جمع كنید و در سینی بچینید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینی را بپزید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، شيرينی انجيری، مواد لازم شيرينی انجيری، روش تهیه شيرينی انجيری تعداد بازديد: 977 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز