Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:20

11
مهر
ناگت شكلاتی

ناگت شكلاتی

شكلات، كره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه صاف و یكنواختی حاصل شود.

مریم امیری

  

مواد لازم ناگت شكلاتی

برای 20-25 عدد

 

شكلات شیری 375 گرم

 كره خرد كرده 45 گرم

خامه صبحانه 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 مارشمالو 120 گرم

 بادام برشته و خرد كرده 100 گرم

 

روش تهیه ناگت شكلاتی

شكلات، كره و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه صاف و یكنواختی حاصل شود. آن‌گاه مارشمالو را خرد كنید و همراه با بادام، درون مایه شكلاتی بریزید و از روی حرارت بردارید. سپس مایه فراهم كرده را در قالب چربكرده دارای كاغذ روغنی، به اندازه 19×22سانتیمتر بریزید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا ناگت شكلاتی را با برشگر دلخواهتان، قالب بزنید و در ظرف مناسبی بچینید و در صورت دلخواه، رویش پودر شكلات و پودر شكر بپاشید.

 

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، ناگت شكلاتی، روش تهیه ناگت شكلاتی، مواد لازم ناگت شكلاتی، ناگت تعداد بازديد: 1059 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز