Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:52

29
بهمن
بیسکویت فندقی شکلاتی

بیسکویت فندقی شکلاتی

طرز تهیه بیسکویت فندقی شکلاتی

بیسکویت فندقی شکلاتی

 

 

 

مواد لازم برای 35 تا 40 عدد: 

 

آرد  ..................................................۲۱۵ گرم

بیكینگ پودر ......................................یک چهارم قاشق چای خوری

كره..................................................۸۵ گرم

پودر شكر ........................................۱۱۵ گرم

تخم مرغ ............................................۱ عدد

وانیل  .............................................یک چهارم قاشق چای خوری

شكلا ت سیاه خرد شده   ...............۱۳۰ گرم

فندق خرد شده  ............................۵۵ گرم

شكر درشت..................................۵۰ گرم

نمک  ........................................یک هشتم قاشق چای خوری

 

روش تهیه :

 

آرد و بیكینگ پودر و نمک را در یک ظرف الک كنید و كنار بگذارید. كره، پودر شكر و شكر درشت را با همزن برقی بزنید تا كرم مانند شود. تخم مرغ و وانیل را افزوده و مخلوط كنید تا یكدست شود.

مخلوط آرد  را به مایه اضافه كنید و به وسیله همزن برقی، كمی بزنید سپس همزن را حاموش كرده و شكلا ت خرد شده یا چیپس شكلا ت و نیمی از فندق های خرد شده را به مایه بیفزایید و با قاشق چوبی به   هم بزنید.  سینی فر را  چرب كنید مایه را با قاشق چای خوری و با فاصله تقریبی ۵ سانتی متر از یكدیگر در سینی گذاشته،  روی هر كدام از شیرینی ها را با چنگال خیس كمی فشار داده و باقی مانده فندق را روی بیسكویت ها بریزید و كمی فشار دهید تا فندق ها به خمیر بچسبند. ا~ن گاه سینی را در طبقه وسط فر به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیرینی ها طلا یی شوند. بعد از فر خارج كرده و به وسیله كاردک جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت فندقی شکلاتی تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز