Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:33

8
آذر
شيرينی سيب با رويۀ ترد

شيرينی سيب با رويۀ ترد

زردۀ تخم‌مرغ، آرد و نمك را در كاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

مژگان فرهنگ


مواد لازم شيرينی سيب با رويۀ ترد

برای 24 برش
زردۀ تخم‌مرغ                                1 عدد 
آرد                                               375 گرم 
نمك                                             یك‌چهارم قاشق چایخوری 
كره                                              250 گرم 
شیر                                             به میزان لازم 

مواد لازم میانی
سیب خلالی خردكرده و پخته             3 عدد 
گردوی خردكرده                               80 گرم 
شكر                                            200 گرم 
دارچین                                         دو و یك‌دوم قاشق چایخوری 

مواد لازم رویه
سفیدۀ تخم‌مرغ                              1 عدد 
شكر                                            2 قاشق سوپخوری 
دارچین                                         1 قاشق چایخوری 

روش تهیه شيرينی سيب با رويۀ ترد

زردۀ تخم‌مرغ، آرد و نمك را در كاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان به خورد آرد بدهید. آن‌گاه شیر را كم‌كم بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را 2 قسمت كنید و نیمی از آن را در قالب چربكردۀ 20×30 سانتیمتری پهن كنید. حالا مایۀ میانی را رویش بریزید و باقیماندۀ خمیر را نیز روی این مایه پهن كنید.

اكنون سفیده‌ی تخم‌مرغ را رویش بمالید و شكر و دارچین بپاشید. قالب را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 50 – 55 دقیقه، بپزید.

روش تهیۀ مواد میانی: سیب، گردو، شكر و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینی، مواد لازم شيرينی سيب با رويۀ ترد، روش تهیه شيرينی سيب با رويۀ ترد، شیرینی سیب، رویه شیرینی تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز