Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:34

24
آبان
كيك كارامل و قهوه

كيك كارامل و قهوه

قالبی را به گنجایش تقریبی 2 ‌لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن نمائید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم كيك كارامل و قهوه

برای 8 -10 نفر
كره‌ی خرد كرده   125 گرم
وانیلین              یك‌چهارم قاشق چایخوری
شكر قهوه‌ای      150 گرم 
تخم‌مرغ             2 عدد
آرد                    150 گرم
پودر كاسترد        30 گرم
بیكینگ‌پودر          1 قاشق چایخوری
قهوه‌ی ‌فوری        3 قاشق چایخوری
شیر                  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

مواد لازم برای تزئین كیك

خامه‌ی شیرین شده            200 گرم
قهوه‌ی فوری                      3 قاشق چایخوری
شكلات به اشكال مختلف      به میزان لازم

روش تهیه كيك كارامل و قهوه

قالبی را به گنجایش تقریبی 2 ‌لیتر چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن نمائید. آن‌گاه همه‌ی مواد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكنواختی به دست آید و رنگش نیز روشن شود. سپس مایه‌ی حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید و روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را با خامه‌ی فرم گرفته و شكلات بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری 1: خامه و قهوه را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

یادآوری 2: می‌توانید از شكلات‌های دست ساختتان برای آراستن كیك استفاده كنید.

 

برچسب ها: تزئین کیک، آموزش کیک، كيك كارامل و قهوه، مواد لازم كيك كارامل و قهوه، روش تهیه كيك كارامل و قهوه، کیک کارامل، کیک و شیرینی تعداد بازديد: 1038 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز