Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 11:14

10
اردیبهشت
بیسكوئیت شكری

بیسكوئیت شكری

طرز تهیه بیسكوئیت شكری

بیسكوئیت شكری

 

 

مواد لازم:

 

كره..................................................۲۵۰ گرم

پودر قند ..............................................۱ پیمانه

وانیل   ................................................یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ ............................................۲ عدد

آرد ................................................۵۰۰ گرم

بیكینگ پودر........................................۱ قاشق چایخوری

شكر................................................به مقدار لا زم

پودر پسته........................................به مقدار لا زم

 

 

 

كره، پودر قند و وانیل را با همزن بزنید تا نرم و لطیف شود سپس تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كرده و خوب بزنید تا كرم رنگ شود; آرد و بیكینگ پودر را نیز كم كم افزوده تا حدی كه خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی به دست آید; خمیر را روی سطح صافی به قطر نیم سانت پهن كنید و سپس برش های ۶ف۳ سانتیمتری بدهید و روی آن شكر و پودر پسته پاشیده و در سینی بچینید و در فری كه از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسكوئیت شكری تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز