Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:49

8
بهمن
ترحلـــوای هویـــج

ترحلـــوای هویـــج

طرز تهیه ترحلـــوای هویـــج

ترحلـــوای هویـــج

 

 

مــواد لازم برای ۴ نفر:

 

هویج...........................................۵۰۰ گرم

آب.................................................یک و یک چهارم پیمانه (۳۰۰ میلی‌لیتر)

شكر...........................................۳۵۰ گرم

زعفران ساییده.................................۱ قاشق چایخوری

كره.............................................۱۲۰ گرم

آرد برنج نرم .................................۲۰۰ گرم

گلاب............................................یک دوم پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر)

هل ساییده ...................................۱ قاشق سوپخوری

دارچین.........................................۱ قاشق چایخوری سر صاف

خلال پسته....................................۵۰ گرم

خلال بادام.....................................۵۰ گرم

 

هویج‌ها را پوست بگیرید و با كمی آب بپزید و بگذارید تا آب آن كشیده شود. آب را با شكر بجوشانید تا غلیظ شود و قوام بیاید. سپس زعفران را با آب جوش دم كنید و به شربت بیفزایید. حالا هویج‌های پخته را رنده كنید و كنار بگذارید. اكنون كره را در قابلمه بریزید و كمی كه گرم شد، آرد برنج را بیفزایید و با حرارت ملایم كمی سرخ كنید. بعد هویج‌های رنده شده را با آرد برنج سرخ نمایید و با شربت مخلوط كنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا بجوشد و آب آن بخار شود. در آخر، گلاب و هل را بیفزایید و شعله را خاموش كنید. حالا ترحلوا را در ظرفی بكشید و با دارچین، خلال پسته و بادام تزئین نمایید.

یادآوری: در صورت كم بودن شیرینی حلوا، كمی پودر شكر و در صورت سفت بودن حلوا، كمی آب جوشیده به آن بیفزایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترحلـــوای هویـــج تعداد بازديد: 516 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز