Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:02

9
شهریور
سالاد تخم‌مرغ و ماهی تن

سالاد تخم‌مرغ و ماهی تن

طرز تهیه سالاد تخم‌مرغ و ماهی تن

سالاد تخم‌مرغ و ماهی تن

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

 لوبیا سبز  ........................................................200 گرم    50 كیلوكالری

روغن زیتون   ......................................................2 قاشق غذاخوری    270 كیلوكالری

آبلیمو..................................................................1 قاشق غذاخوری    0 كیلوكالری

سركه سفید  ......................................................2 قاشق غذاخوری    6 كیلوكالری

گوجه‌فرنگی خرد كرده ...........................................4 عدد متوسط (600 گرم)     100 كیلوكالری

تخم‌مرغ آبپز (به چهار قسمت تقسیم شود)  .............4 عدد    80 كیلوكالری

كنسرو ماهی تن خرد كرده ...................................425 گرم    420 كیلوكالری

كیپر     یك‌دوم پیمانه (80 گرم) ...............................20 كیلوكالری

زیتون سیاه بدون هسته  .....................................یك‌دوم پیمانه (60 گرم)    60 كیلوكالری

برگ‌های جعفری تازه  ........................................یك‌چهارم پیمانه    10 كیلوكالری

سیب‌زمینی نصف كرده.......................................440 گرم    150 كیلوكالری

 

یادآوری: كیپر نوعی گیاه مدیترانه‌ ای شبیه دانه‌های هل سبز، است كه در ایران به صورت كنسروی یافت می‌شود.

 

     روش تهیه

لوبیا سبز را آبپز یا بخارپز نمایید تا نرم شود. آن‌گاه لوبیا را در صافی بریزید و زیر شیر آب سرد بشویید. حال روغن زیتون، آبلیمو و سركه را در ظرف بزرگی بریزید و لوبیا سبز و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. اكنون سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سالاد تخم‌مرغ و ماهی تن تعداد بازديد: 738 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز