Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:08

12
مرداد
نوشيدنی سيب و زنجبيل

نوشيدنی سيب و زنجبيل

طرز تهیه نوشيدنی سيب و زنجبيل

نوشيدنی سيب و زنجبيل

 

 

تقریباً همه ما می‌دانیم كه زنجفیل و سیب از مواد غذایی بسیار پرخاصیت و مفیدند. آب سیب و زنجفیل سرشار از مواد مغذی سالم و پرفایده است. زنجفیل به بدن كمك می‌كند تا با برخی ویروس‌ها مثل ویروس آنفلوانزا و سرماخوردگی بهتر مقابله نماید. سیب نیز سرشار از فیبر است و باعث جلوگیری از جذب كلسترول بد می‌شود. این نوشیدنی ساده را می‌توانید با سیب ترش و یا سیب شیرین درست كنید.

مدت زمان آماده سازی : 10 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر

سیب خرد شده  .............................................6 عدد

زنجفیل (پوست گرفته و خرد شده) ....................یك قطعه 2 سانتیمتری

فیله لیموترش ................................................یك‌دوم عدد

فلفل سیاه در صورت دلخواه...............................كمی

 

 

     روش تهیه

آب سیب را بگیرید و آن را همراه با زنجفیل و لیمو داخل مخلوط كن بریزید تا پوره یكدستی حاصل شود. بعد از تركیب مواد، آنها را داخل لیوان بریزید و كمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید. این نوشیدنی را بلافاصله بنوشید و سعی كنید زمان نگهداری آن بیشتر از 10 دقیقه نشود.

 

     نكته

می‌توانید هویج خرد شده و پوست گرفته شده را نیز آب‌گیری كنید و به سایر موادتان بیفزایید تا نوشیدنی سالم‌تری داشته باشید.

اگر می‌خواهید طعم نوشیدنی‌تان ترش‌تر باشد می‌توانید از آب‌لیموی بیشتری استفاده كنید.

 

     طعم

زنجفیل طعم شیرین و گرمی دارد و سیب هم نسبتاً شیرین است. این دو طعم با لیموی نسبتاً ترش تركیب خاصی را به وجود می‌آورند.

 

     برای سرو

بهتر است این نوشیدنی را در آغاز روز بنوشید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نوشيدنی سيب و زنجبيل تعداد بازديد: 661 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز